Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Как изглежда първата детска линейка в област Варна

Начало » Как изглежда първата детска линейка в област Варна

Начало » Как изглежда първата детска линейка в област Варна

Как изглежда първата детска линейка в област Варна

Първата детска линейка в град Варна - дизайн на линейката и представяне на линейката

Първата детска линейка за град Варна вече обслужва центъра на Спешна помощ за областта. Закупена със средства от събрани капачки, стотинки и дарения, неонаталната линейка е единствена по рода си и няма аналог в държавата.

 

Едва ли има варненец, а защо не и българин, който да не е чувал някога за работата на Владислав Николов, кампанията Аз Вярвам и Помагам и подобните каузи, които се вдъхновиха или се родиха от нея. От 2015-та година насам Аз Вярвам и Помагам не само успя да събере десетки тонове капачки, с които закупи кувьози и апаратура за детските отделения във варненски болници, но и обедини хората и създаде общност от благотворители. Може би, и което е най-съществено, ни научи, че човешката вяра и надежда за промяна са способни да бутнат планината от несправедливост и ограничения. Дори да я задвижат. Днес, една капачка се превръща в символ на проактивността и на нечовешката сила на сплотеното общество.

 

Първата детска линейка в град Варна Първата детска линейка в град Варна

Какво беше началото на историята за брандирането на първата детска линейка в град Варна?

Ние от Топ Принт се запознахме с Влади – човекът зад капачките – през първите месеци на 2022-ра година. Тогава той се свърза с нас, търсейки подкрепа от широкоформатна печатница в града, която да осигури и направи печат на знамена за едно от големите събития пред Катедралата. До април месец изработихме на Аз Вярвам и Помагам четири флага, а само половин година по-късно Влади се обади, за да ни обърне внимание, че сумата за първата детска линейка за град Варна е почти събрана.

Това беше моментът, в който Топ Принт реши да застане плътно зад каузата и да подкрепи визията на хиляди граждани за това как би следвало да изглежда първата детска линейка. Детската линейка, която град купи за града си и близките до него, и за която Топ Принт дари брандирането, монтажа и последващото обслужване.

Какво представлява процесът по брандиране на първата детска линейка?

Брандирането на линейка като процес много прилича по този на брандирането на автомобили и други превозни средства. Най-съществената разлика е свързана с изискването да има поне един забележим светлоотразителен елемент на всяка една от страните на линейката. При редовното брандиране на автомобили това не е стандарт. Другата разлика е – наличието на прави участъци във вътрешността на линейката, които позволят и залепянето на стикери за коли и в интериора.

За шарения, креативен и дружелюбен дизайн на линейката се погрижиха професионалистите от White Bears. Ние използвахме два вида фолиа – висококачествено полимерно каст фолио за облепяне на автомобили и светлоотразително червено фолио.

Всички фигурки бяха отпечатани на сертифицирания широкоформатен принтер HP LATEX. Принтерът печата със латексови мастила, които са мастила на водна основа и не съдържат вредни пигменти. Това ги прави особено подходящи за интериорните и екстериорните нужди на линейката, която е превозно средство от специален характер.

Веднъж отпечатани, фолиата или стикерите за коли се покриват с каст ламинат, който има за цел да удължи издръжливостта на печата. Отпечатани и брандирани по този начин, с тези автомобилни материали, всички превозни средства могат да се измиват и да се поддържат с автокозметични препарати. Не се уврежда тяхната цялост.

Разгледайте видеото ни по-долу за отделните етапи от брандирането на първата детска линейка на град Варна и областта. Ние от екипа на Топ Принт пожелаваме това да е едно от многото последващи постижения за сдружението Аз Вярвам и Помагам. Можете да намерите техните контакти и информация за следващие им събития на следните адреси:

За Фейсбукhttps://www.facebook.com/azvyarvamipomagam
За Инстаграм  – https://www.instagram.com/azvyarvamipomagam/
Заглавна снимка на публикацията: https://www.facebook.com/StanislavaAlexandrovaPhotography

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *