Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Брандиране на транспортни средства

Начало » Брандиране на транспортни средства

Брандирането на транспортни средства е начин чрез който всеки бизнес може да затвърди бранда си.

Медиите, които използваме, са плътни, еластични и специално създадени за ползите на транспортната реклама.  Такива са например автомобилното фолио, перфо фолио за прозорци, фолио за затъмняване, ламинат. Тези тясно специализирани материали са ефикасни особено при брандиране на неправилни страни и кривини. Важно е материалът, който покрива повърхността да пасва плътно по нея и да търпи корекции, докато трае монтажът на фолиата. Медиите са с висока издръжливост срещу неблагоприятните климатични влияния и имат дълъг период на експлоатация. Всички напечатани медии, предвидени за брандиране на транспортни средства, са устойчиви на слънчеви и UV лъчи, сняг, дъжд, почистване с автокозметични препарати.

Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандирането – от оразмеряване и изготвянето на чертеж, през предложения за дизайна, до самото отпечатване и облепяне на транспортното средство.

Какво още за брандирането на превозни средства?

Брандиране на транспортни средства ги превръща в движещ се билборд, от който можете да извлечете множество предимства. Вие вече плащате застраховка, пътен данък, поддръжка и гориво, затова добро решение е да се доверите на брандирането на превозни средства, за да направите така, че те да плащат за самите себе си. Услуга като брандиране на транспортни средства ще допринесе за вашия оборот с най-рентабилната реклама, която може да се купи. Или просто казано – брандирането на автомобили е като да имате огромен търговски екип, работещ отдадено за вашия бизнес 24/7.

Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандиране на автомобилите ви– от оразмеряване и изготвянето на чертеж, през предложения за дизайна, до самото отпечатване и облепяне на транспортното средство, защото ние знаем, че една наистина добра подвижна реклама се създава с ярки цветове, интересен дизайн, професионален монтаж и довършителни операции на готовите материали. Що се отнася до брандирането на автомобили, изберете Top Print. Ние ще посрещнем всички ваши очаквания и ще гарантираме дълготрайна и висококачествена изработка на вашето брандирано превозно средство.