Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Брандиране на автобуси

Начало » Брандиране на транспортни средства » Брандиране на автобуси

В Top Print извършваме цялостно или частично брандиране на автобуси.

Медиите, които използваме, са плътни, еластични и специално създадени за ползите на транспортната реклама.  Такива са например автомобилното фолио, перфо фолио за прозорци, фолио за затъмняване, ламинат. Тези тясно специализирани материали са ефикасни особено при брандиране на неправилни страни и кривини. Важно е материалът, който покрива повърхността да пасва плътно по нея и да търпи корекции, докато трае монтажът на фолиата. Медиите са с висока издръжливост срещу неблагоприятните климатични влияния и имат дълъг период на експлоатация. Всички напечатани медии, предвидени за брандиране на автобус, са устойчиви на слънчеви и UV лъчи, сняг, дъжд, почистване с автокозметични препарати.

Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандирането – от оразмеряване и изготвянето на чертеж, през предложения за дизайна, до самото отпечатване и облепяне на автобус.

Какво още за брандирането на превозни средства?

Едно качествено брандиране на автобус автоматично превръща бизнеса ви в движеща реклама с множество предимства. Услуга като брандиране на автобуси ще допринесе за вашия оборот с най-рентабилната реклама, която може да се купи. Или просто казано – то е като да имате огромен търговски екип, работещ отдадено за вашия бизнес 24/7.

Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандиране на автобусите – от оразмеряване и изготвянето на чертеж, през предложения за дизайна, до самото отпечатване и облепяне на транспортното средство. Дори ще съдестваме при избор на конкретно превозно средство за градски транспорт.

Ние ще посрещнем всички ваши очаквания и ще гарантираме дълготрайна и висококачествена изработка. Ката вашата дългосрочна или краткосрочна автобусна кампания, би имала най-ефективни резултати.