Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Брандиране на камиони

Начало » Брандиране на транспортни средства » Брандиране на камиони

В Top Print извършваме цялостно или частично брандиране на камиони.

Медиите, които използваме, са плътни, еластични и специално създадени за ползите на транспортната реклама.  Такива са например автомобилното фолио, перфо фолио за прозорци, фолио за затъмняване, ламинат. Тези тясно специализирани материали са ефикасни особено при брандиране на неправилни страни и кривини. Важно е материалът, който покрива повърхността да пасва плътно по нея и да търпи корекции, докато трае монтажът на фолиата. Медиите са с висока издръжливост срещу неблагоприятните климатични влияния и имат дълъг период на експлоатация. Всички напечатани медии, предвидени за брандиране на камиони, са устойчиви на слънчеви и UV лъчи, сняг, дъжд, почистване с автокозметични препарати.

Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандирането – от оразмеряване и изготвянето на чертеж, през предложения за дизайна, до самото отпечатване и облепяне на транспортното средство.

Брандирането на камиони е чудесен похват, чрез който бизнеси, които се занимават с търговия и дистрибуция могат да заяват бранда си. Импресиите, които рекламните изображения, показващи се над страниците на тежкотоварните и лекотоварните автомобили – бусове и камиони, не са за подценяване. Те се разпростират навсякъде добре географски и е от особена важност за бранда, когато паркирани камиони поставят ефект върху дадена фирма.

Ние от Топ Принт гарантираме за издръжливостта на използваните материали, както и гаранционното им обслужване.