Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Текстилни калъфчета за книги

Начало » Ново » Текстилни калъфчета за книги

Начало » Ново » Текстилни калъфчета за книги

Текстилни калъфчета за книги

Текстилните калъфчета за книги на Top Print са идеалният аксесоар, с който можете да зарадвате Вашите близки или клиенти. Изцяло персонализуеми спрямо дизайна и размера, те лесно се превъщат в оригинален подарък.

Направени от тексил, калъфчетата за книги са с плътни цветове, приятни на досег и издръжливи. Могат да бъдат поставяни върху книги с твърди или меки корици. От Top Print нямаме минимално изискване за размера, в който можем да напечатаме текстилните калъфчета за книги. Нямаме и минимално изискване за тираж. Ако искате да поръчате единична бройка, или ограничено количество, можете да разгледате нашата галерия и да прочетете за особеностите на производството на текстилните калъфчета за книги.

Как да изберем правилното текстилно калъфче за книга?

За да поръчате текстилно калъфче за книга от Top Print e необходимо да ни подадете точен размер на книгата, която искате да облечете. Стандартно размерът за текстилните книжни калъфчета е за книги 14х21 или 13х21 см, но нямаме изискване за размера. Към подадения размер нашия екип от професионалисти оставят необходимите раздувки, така че книгата спокойно да попада в крайния размер, който сте избрали.

Дизайнът на Вашето текстилно калъфче за книги може да бъде изцяло избран от нас. Ако сте успели да намерите в търсачката висококачествено избражение, което да може да се „разпъне“ по широчината на двете корици, можете да ни го изпратите, за да проверим как би изглеждало калъфчето. Ако имате идеи за дизайн на текстилното калъфче за книги – можете да ни ги споделите. Всеки един от файловете за печат, които изработваме, са направени по изисквания на клиента. Имате пълна свобода в това да изберете елементите на дизайна на Вашето текстилно калъфче за книги. Можете да изберете любим цитат от книга, контури с любими герои от книги или всякакви елементи, с които Вашето текстилно калъфче ще пасва на индивидуалността Ви.

Текстилното калъфче за книги, което Топ Принт може да изработи за Вас, не е необходимо да е в обемен тираж. Ние можем да напечатаме за Вас 1 или 1001 бройки – както еднакви, така и различни. Решението зависи изцяло от нуждите и предпочитанията на клиента.

Как се произвеждат текстилните калъфчета за книги?

Калъфчетата за книги се печатат от текстилен материал – еко дисплей. Широкоформатният принтер, който печата еко дисплея, възпроизвежда ярки и плътни цветове. По време на производствения процес чрез „печка“, която нагрява текстила, мастилата попиват в медията и така изображението се нанася практически завинаги върху нея. Веднъж щом текстилните калъфчета за книги се отпечатат, те се изрязват на машина, след което подлежат на ръчно зашиване.

Текстилните калъфчета за книги могат да бъдат едностранни, двустранни, с добавена подплата или без. Свободата как точно ще изглеждат и бъдат изработени принадлежи на клиента.

Когато изработваме по-обемни тиражи е препоръчително да изработим мостра, за да се придобие представа за текстилните калъфчета за книги, както и начина, по който ще бъдат подшити.

Каква е цената на текстилните калъфчета за книги?

Цената на калъфчетата за книги зависи от характеристиките на печата и изработката. За да оформим ценово предложение, можете да ни изпратите следната информация:

  • Размери на калъфчето за книги;
  • Тираж на калъфчетата за книги;
  • Наличен или желан дизайн;

Изпратете ни запитване на sales@topprint.bg или на burgas@topprint.bg и нашите търговски представители ще се свържат с Вас при първа възможност.


Warning: Attempt to read property "use_trailing_slashes" on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://topprin...') #1 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xBDi\x93\e...') #2 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/topprint/public_html/wp-includes/functions.php(5427): ob_end_flush() #5 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/topprint/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #8 /home/topprint/public_html/wp-includes/load.php(1280): do_action('shutdown') #9 [internal function]: shutdown_action_hook() #10 {main} thrown in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564