изработка на сайт

Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

ПОДОВИ СТИКЕРИ

Начало » ПОДОВИ СТИКЕРИ

Начало » ПОДОВИ СТИКЕРИ

ПОДОВИ СТИКЕРИ

Можете да използвате широкоформатните ни технологии, за да създадете широко въздействие с подови стикери за външно и вътрешно приложение.

 

MTV гостуват във Варна за първи път това лято! Заданието за подготовката на плажния фестивал  беше кратко – рекламната кампания да е различна, впечатляваща и много, много цветна.

 

На няколко места във Варна бяха поставени брандировки с логото на  MTV Varna Beach. На избраните локации бяха поставени подови стикери, флагове, постери, стикери в разнообразни размери, флаери, тениски и още стикери с външно, подово приложение. За всеки отделен продукт беше направен индивидуален дизайн, който  да отговаря на разностранните размери.

 

Особен интерес за цялостна изработка и монтаж, бяха поръчаните подови стикери за външно и вътрешно приложение. Екипът на Top Print работи, за да направи интересен дизайн, качествен печат, довършителна подготовка и монтаж на мащабните стикери.

 

Част от подовите стикери достигаха размери 13 – 17 метра дължина.

 

Тяхната изработка обедини дейностите ни по дизайн, печат, поставяне на транспортна лента, която да помогне при монтаж, и покриване с подов ламинат. Подовият ламинат създава допълнителна защита на изображението и е специално разработен да предпазва от неблагоприятните въздействия и динамиката на големи потоци от пешеходци.

 

Стикерите, които бяха предвидени за външно приложение, са подсигурени от ламинат, който е предвиден за разполагане върху неравни външни повърхности. Този ламинат кара и самото изображение  да изглежда ясно и ярко през целия период на краткосрочната кампания – от поставянето на стикера до неговото премахване.

 

Ламинатът предлага изключителна защита срещу протриване, ожулване и влага. Гъвкавостта на самозалепващата се медия позволява нейното плавно и точно нанасяне.

 

Подовите стикери могат да издържат в продължение на години, когато са поставени върху гладки повърхности във вътрешни помещения и до седмици, когато са предвидени за външно използване. Приложени и по двата начина, тези рекламни материали оставят голямо въздействие заради своята нестандартност, впечатляващи размери и иновативно разположение.

 

Можете да се свържете с нашите търговски представители и да обсъдите заедно възможностите за реклама на Вашия бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *