Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Рекламни и почетни плакети

Начало » Рекламни и почетни плакети

Начало » Рекламни и почетни плакети

Рекламни и почетни плакети

Изработката на персонализирани плакети е чудесен начин, с който да удостоите важен момент или да направите деликатна реклама.

В Top Print можем да изработим персонализирани плакети за събития, награди, юбилеи, тържества. Освен тях, изработваме и рекламни плакети, които са подходящи за входното пространство на бизнеса като рецепциите например. Богатото разнообразие от материали с плоски повърхности, върху които можем да печатаме, дават възможност за безгранични комбинации. Достатъчно е само да ни споделите какъв тип рекламни и почетни плакети искате да изработим за Вас, а ние ще подготвим дизайна.

Свържете се с нашите търговски представители, независимо дали искате да поръчате рекламни или почетни плакети. За контакт използвайте имейлите: sales@topprint.bg и burgas@topprint.bg

За какво служат рекламните и почетните плакети?

Рекламните и почетните плакети най-общо се поръчват, когато клиентите желаят да поставят акцент – независимо дали върху събитие или върху работното ви място. Рекламните и почетните плакети носят чудесна информираност и са ненатрапчива реклама, която украсява интериора. Изработени най-често от плексиглас – рекламните и почетните плакети – могат да бъдат направени със семпъл материал или напротив – комбинирани такива. Изборът зависи изцяло от клиента и зависи предимно от неговите предпочитания, визия и бюджет.

Какво е предимството на рекламните и почетните плакети на Top Print?

Основното предимство на рекламните и почетните плакети на Top Print е това, че те са изработени от плексиглас. Материалът е лек и елегентен и е прави рекламните и почетните плакети предпочитане за подаряване или декориране на интериора. Плексигласът е материал, който може да бъде обработван с лазер, което означава, че може да бъде изрязан във форма и вид, какъвто клиента иска. Това означава, че вашите рекламни и почетни плакети могат да бъдат в нестандартни фигури. Това ще ги направи абсолютно адаптирани за конкретния повод, за който рекламните и почетните плакети ви трябват.

Освен това плексигласът може да бъде прозрачен, опал, цветен, както и с различна дебелина от 1 до 19 мм. По този начин рекламните и почетните плакети могат да бъдат изработени с различна комбинация от материали, което да ги направи атрактивни, или различни техники за печат. Например, ако избраният плексиглас е с по-голяма дебелина, той може да бъде отпечатан откъм гърба и откъм лицето и така се създава илюзия за триизмерен, дълбочинен печат.

Плексигласът, който използваме, води до висока персонализация на Вашите рекламни и почетни плакети. Разгледайте галерията ни, или ни изпратете вариант, който не намирате в нея – заедно можем да изработим добри рекламни и почетни плакети за Вас.