Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Опаковане на сгради

Начало » Външна реклама » Опаковане на сгради

Опаковането на сгради е оригинален похват за изпращане на рекламни послания. Медията, върху която се печатат изображенията, е винилна мрежа.

Този метод обединява няколко производствени етапа:  печат върху винилна мрежа, изработка на метални конструкции и монтаж върху сграда или обект. Опаковането на сгради може да се използва за прикриване на груби строежи или текущи ремонтни дейности. Особено интерактивна е рекламата, когато винилната мрежа е напечатана с изображението на архитектурния проект на вече готовата сграда. По този начин се създава представа нейната завършеност, още преди проектът да е финализиран. Когато една сграда се опакова – особено в централните части на града – тя благоприятства за подобрения градски облик и атрактивната инфраструктура на града. Създава се допълнителна стойност. Като нашумял пример с огромен ефект в световен мащаб, можем да дадем опаковането на Триумфалната арка по проекта на Кристо през 2021-ва.

От по-практична гледна точка опаковането на сгради все пак придава неподценима рекламна стойност на бизнеса. Огромните изображения и използваната височина, на която се поставят, определено обират погледите.

Така, ние от Топ Принт през годините натрупахме убедително портфолио с успешно реализирани кампании и опаковани сграда. Опаковането на сгради с винилна мрежа, напечатана с корпоративно лого или индивидуален дизайн.

Свържете се с нашите търговски представители, за да обсъдите възможностите пред Вашия бизнес и разгледайте нашите проекти тук.