Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Интериорно брандиране

Начало » Вътрешна реклама » Интериорно брандиране

Вътрешното оформление е оригинален начин за създаване на стилна имиджова реклама. По този начин се изгражда тематична офисна или търговска среда.

Сред предпочитаните начини за вътрешно оформление на обекти са следните. Апликиране на стени с тапети, обозначаване със стикери или изрязани изображения по сложен контур, каширане на плоскости с напечатани фолиа. Освен по стените, често се изработват и други рекламни материали. Изработват се информационни табелки, обемни букви, текстилни картини или директно напечатани плоски повърхности. Възможностите са значителни и винаги могат да бъдат съобразени с индивидуалните виждания и изисквания.

Интериорното брандиране на офиси и търговски обекти е важен момент за бизнеса, защото това е мястото на бъдещи преговори и на срещи с множество клиенти. Колкото по-изразителна е атмосферата, толкова по-обещаващо ще изглежда и цялостния бранд като концепция.

Богатият ни опит, технологичното ни оборудване и разнообразието от медии и допълнителни материали, правят възможно изпълнението на всеки проект, независимо колко нестандартен и иноваторски е той.

Свържете се с нашите търговски представители, за да обсъдим заедно възможностите за създаването на едно цветно, пъстро и впечатляващо интериорно брандиране за Вашия дом или бизнес.

Интериорното брандиране е начин да изразите бизнеса си по възможно най-атрактивен и правилен начин. Вашият офис е мястото, на което стъпват най-важните хора за бизнеса Ви, а именно – персоналът и клиентите. Затова е от особена важност атмосферата на работното място да бъде модерна, изразителна и отличителна. Само по такъв начин, можете да оставите трайно впечатление за вашия бранд.

Начините за интериорно брандиране са многобройни и единствените рамки и ограничения са тези в собственото ни възприятие. С новите технологии за печат – на текстил, на плоски мебелни повърхности, на PVC, метални, дървени и стъклени плоскости – всяко кътче от офисната среда може да бъде докоснато дигитално.

С потенциалните клиенти, идващи на първи работни срещи, имате само един шанс за първо впечатление. Екипът на Топ Принт може да Ви превърне този шанс в абсолютна категоричност. Нашите професионалисти и търговски представители, ще ви разкажат за портфолиото ни и ще презентират проектите, които сме брандирали интериорно. Можете тук да разгледате снимките.