Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Рекламни табели

Начало » Вътрешна реклама » Рекламни табели

Рекламните табели са основен способ за брандиране на бизнеса.

Те са широко приложими рекламни средства за популяризиране на бранда, създаване на корпоративен имидж и по-висока степен на информираност сред аудиторията. Съществуват разнообразни възможности и начини за съставянето на атрактивни рекламни табели.

Най-основно могат да бъдат квалифицирани на:

  1. Светещи или несветещи
  2. Според материала, от който са направени: рекламни табели от еталбонд, от текстил, от PVC, от пенокартон, от плексиграс, от стъкло и други.
  3. Според начина, по който се монтират: рекламни табели с холдъри, с дистанционери, с окачване, инсталиране.
  4. Според мястото им на разположение: рекламни табели за информиране, за упътване, за диференциране и други.
  5. Според приложението им: рекламни табели за интериора и за екстериора.

Рекламните табели могат да бъдат семпло изработени, или комплексно изработени. Не съществува ограничение в изработката им, освен такова свързано с позиционирането им и инсталирането им. Независимо от визията и дизайна, рекламните табели и пана се експлоатират дълъг период от време, характеризират се с висока устойчивост срещу външни въздействия или изкуствено осветление.

Свържете се с нашите търговски представители, за да обсъдите възможностите за изработката на Вашата конкретна рекламна табела. Имейл адресите, на които ще ни намерите са: sales@topprint.bg / burgas@topprint.bg.

Как в Top Print ще изработим Вашите конкретни рекламни табели?

Както споменахме по-рано има различни видове рекламни табели и всяка една от тях зависи най-вече от приложението и предпочитанията на клиента. Всяко запитване за изработка на рекламна табела от Top Print, ще бъде тема на конкретно обсъждане и предложения, докато се срещнат възможности и предпочитания.

За изработката на рекламната табела, ще ни е необходимо да ни предоставите дизайн на табелата или векторен файл на логото. Ако нямате подготвен дизайн, нашите колеги от графичен дизайн и предпечат, могат да ви дадат предложения и насоки. Веднъж, когато имаме файл в .eps, .pdf, .ai формат, можем да започнем работа по печат и изрязване на плоскости. Широкоформатните ни принтери и режещи системи позволяват обработка на рекламни материали до 3 метра широчина и дебелина до почти 2 см.

Веднъж модифицирани през машините, рекламната табела започва своята обработка в отдел „Изработка“. Професионалистите на Top Print там влагат ръчен труд, опит и усърдие, в това да сглобят и подредят детайлите на Вашата персонализирана реклама.

Когато е готова рекламната табела, тя може да бъде доставена до адрес и монтирана от нашите монтажници на място. Предварително взетите размери и направения оглед значително улесняват процеса на инсталация.

Защо рекламните табели са важни за брандирането?

Рекламирането с табели е форма на маркетинг, която се използва за популяризиране на бизнес или продукт пред потребителите. Затова в зависимост от локацията – мястото, на което искате да направите впечатление – рекламните табели са външно или вътрешно разположени. В днешната комуникационна и предприемаческа ера рекламата е навсякъде. С качествено изработени рекламни табели можете да започнете диференциацията на своя бизнес. Добрите цветове, комуникативното послание, добрата подсветка или диодно осветление са начините, по които можете да въздействате. Рекламните табели са изключително ефективен метод за популяризиране на вашата марка и продукти, като същевременно отделя бизнеса ви от конкуренцията.

Рекламните табели се състоят от три основни компонента:

  1. Графична идея и дизайн
  2. Начин на комуникация и използвани рекламни материали
  3. Аудиторията, към която се целим.

Те могат да бъдат изработени, специално за нуждите на конкретния начин на захващане. В Top Print не само професионално и сигурно ще изработим Вашите рекламни табели, но и ще Ви предложим и възможност за техния монтаж. Така цикъла на пълно обслужване се затваря и при нужда можем да осигурим оглед или поддръжка на инсталираните рекламни табели. Екипът ни от монтажници има опит в инсталирането на рекламни табели по пътища, по сгради, на фасадни стени и на интериорни стени.

Какви маркетингови стратегии са изпълними с инсталирането на рекламни табели?

За рекламирането на бранда, конкретен продукт или услуга

На входа на офисното или търговското място е само началното разположение на една рекламна табела. Интериорно рекламните табели основно обозначават разпределения в търговското пространство. Например секциите с различните продукти или точките на контакт с клиентите могат да имат свои собствени рекламни табели.

Рекламните табели са начин за реклама на самия бранд. Компаниите често ги използват като различни рекламни канали за своите продукти и услуги.

За привличане на потенциални клиенти

Указателната реклама или рекламни табели на фасадата не само привлича клиенти, но може да предизвика и любопитство. Например, креативна и иновативна рекламна табела може да примами клиента да влезе и да разгледа предлаганите продукти/услуги в детайли. Най-важното е, че обмислено проектираната рекламна табела сама по себе си може да предаде посланието на марката и да направи впечатляващо първо впечатление.

За разпознаване на марката

Рекламните табели не само помагат на клиентите да идентифицират мястото за продажби на марката, но помага на бизнеса да създаде своя идентичност. Много лидери в индустрията като Starbucks, Coca-Cola, Pepsi и др. са използвали допълнителни улични рекламни табели за маркетингови стратегии. Всъщност много брандове, като например хранителните вериги, имат един и същ екстериор и интериор във всичките си магазини, за да бъдат разпознати незабавно.

За указателни табели

Информационните рекламни табели са много важни за ориентиране на клиентите. Това е особено важно в големите търговски центрове, корпорации, здравни, финансови и държавни институции. Рекламните табели в търговските центрове помагат на клиентите да намерят съответната марка. По същия начин насочващите рекламни табели помагат на посетителите. Те спестяват и ценното време на клиента.

За да се подобри естетичността и външния вид

Рекламните табели не са задължително само информативни. Понякога фирмите използват означения, за да подобрят изгледа на пространството или околността. Рекламните табели лесно повдигат атрактивността на сградата, на която са поставени. Нещо повече – ако рекламната табела е светеща тя грабва вниманието дори и да не е настъпило вечер.

Какви са предимствата при използването на рекламни табели?

Висока степен на ангажираност сред клиентите

Рекламните табели са рекламен инструмент, който е труден за игнориране или пренебрегване. Табели по магистрали, сгради, улици, арени, стадиони и т.н. се виждат от огромен брой хора. Това означава, че бизнесът определено ще има по-голям обхват и по-добри шансове да предаде своето послание. Нещо повече, рекламните табели позволяват на марката да достигне до различни клиенти, тъй като е насочена към общото население.

Работи 24/7

Всички рекламни табели, представящи вашия бизнес, ще бъдат на поставеното място 24/7, докато вие не решите да ги свалите. Те нямат сезонност и не са временни кампании. Не е като други офлайн или онлайн реклами, които се появяват спорадично.

Създава информираност за марката

Както бе споменато по-рано, много е трудно да се пренебрегне рекламната табела. Поставени на пътя се виждат от толкова много хора отново и отново. По този начин рекламните табели помага на бизнеса да създаде своята информираност за марката.

Защо рекламните табели са важни за брандирането?
Какви маркетингови стратегии са изпълними с инсталирането на рекламни табели?

Въпроси и Отговори:

Какво представляват рекламните табели?

Рекламните табели за бизнеса могат да бъдат най-разнообразни. Най-често те са изработени от текстил, плоски материали като плексиглас, PVC или стъкло. Съществуват рекламни табели, направени и с винил. В зависимост от местоположението им - могат да са вътрешни или външни, бранд табели или обозначителни/информационни рекламни табели.