Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Рекламни табели

Начало » Вътрешна реклама » Рекламни табели

Брандирането с рекламни табелки е основен способ за обозначаването на бизнеса.

Чрез рекламните табели в интериора на Вашите търговски и офисни пространства, лесно може да ориентирате минувачите и клиентите си. Те са широко приложими рекламни средства за популяризиране на бранда, създаване на корпоративен имидж и по-висока степен на информираност сред аудиторията.

Това, че обикновено указателните рекламни табели имат проста задача – да обозначат ключови места, не означава, че не трябва да изглеждат представително. В комбинация от атрактивни материали, както и способи на принтиране и изрязване, в Топ Принт ще изработим атрактивни рекламни табели.

Свържете се с нашите търговски представители, за да отправите своето индивидуално запитване за рекламни табели: sales@topprint.bg и burgas@topprint.bg

Защо да изберете персонализирани рекламни табелки?

Ако търсите рекламни табели за рецепция, указателни табели или офис рекламни табели, ние ще изработим перфектните за Вас! Нашите опции за дизайн дават шанса за добро първо впечатление, с цял набор от персонализирани шрифтове, цветове и логото. Персонализираните рекламни табели изглеждат не само естетически добре, но и са практични, тъй като улесняват посетителите на Вашето бизнес пространство. Това ги прави универсално средство за реклама.

Рекламните табели за интериора са почти задължителни за бизнеса. Те задържат вниманието на клиента, открояват и задържат бранда. Много компании избират рекламните табели като инструмент, с който могат да предават всякакви послания на марката. Рекламните табелки магазините и офисите улесняват и въздействат върху преживяването на посетителите. Ето защо е важно да им се обърне внимание и да се постави акцент с тях.

Каквито и да са желанията, опитът ни може да посрещне и нестандартните изисквания при изработка на рекламни табели. Топ Принт предлага разнообразие от материали, което означава, че осигурява пълна свобода в реализирането на Вашите реклами табели.

Рекламните табели могат да бъдат изработени от: 

  1. Рекламни табели от стъкло
  2. Рекламни табели от прозрачен плексиглас, златист плексиглас или от оцветен плексиглас
  3. Рекламни табели от PVC като коматекс, пенокартон
  4. Рекламни табели от еталбонд

В зависимост от материала, от който са изработени рекламните табели могат да бъдат монтирани по разнообразие от начини. Най-често те се окачват върху стените и в зависимост от вижданията на клиента могат да бъдат залепени или монтирани с холдери, дистанционери и пр.  За да бъде една рекламна табела атрактивна, има няколко фактора, които могат да помогнат. Представяме ви нашите съвети преди да предприемите изработка не рекламни табели:

Шест стъпки до създаването на успешни рекламни табелки

  1. Идентифицирайте – независимо дали надграждате Вашите рекламни табели или трансформирате празно пространство, добре е да имате представа каква функция искате те да изпълняват. Това може да е, за да привлечете погледите на минувачите или просто да освежите интериора си.
  2. Консултирайте се – свържете се с нас, за да обсъдим вашите изисквания за рекламните ви табелки. От Топ Принт ще се възползваме от нашия богат опит и знания, за да препоръчаме какво ще направи вашия бизнес забелязан.
  3. Управлявайте – като работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, ние гарантираме, че изживявате безпроблемен процес. От Топ Принт създаваме пълен, невъзпрепядстван и завторен производствен процес. При нас можете да обсъдите дизайна и да получите готовата табела, без да е необходимо да се свързвате с трети лица. Вашите рекламни табели ще бъдат издадени в срок и спрямо определения бюджет.
  4. Иновации – Използваме качествени, дълготрайни материали, ние гарантираме, че вие увеличавате максималната стойност за парите. Рекламните табели, които произвеждаме са възможно най-актуални и нестандартни, стига това да е желанието на клеинта.
  5. Предложете – Ние от Топ Принт сме тук, за да изслушаме Вашата визия за рекламните табели и да Ви сътрудничем, за да ви се получи най-близко до тях.
  6. Инсталирайте – От Топ Принт можем да ви предложим съвети как сами да монтирате вашата рекламна табела, но можем и да я монтираме и ние.
Въпроси и Отговори:

Какво представляват рекламните табели?

Рекламните табели за бизнеса могат да бъдат най-разнообразни. Най-често те са изработени от текстил, плоски материали като плексиглас, PVC или стъкло. Съществуват рекламни табели, направени и с винил. В зависимост от местоположението им - могат да са вътрешни или външни, бранд табели или обозначителни/информационни рекламни табели.