Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Светещи рекламни табели

Начало » Вътрешна реклама » Светещи рекламни табели

Рекламните табели – без значение светещи или не – са приложими за вътрешна и за външна употреба.

Независимо дали се използват за интериорни или екстериорни решения, светещите рекламни табели могат да придадат индивидуалност на всеки бизнес. За светещите рекламни табели съществува широк спектър от медии, върху които могат да се напечатат изображенията и да се съставят. По задание на клиента, Top Print може да изработи светещи рекламни табели по индивидуални проекти, съобразени с желанията на клиента по: наситеност на изображенията, степен и ефект на осветяване, характерни контури.

Светещите рекламни табели основно се изработват от PVC фолио, транслуцентно фолио, винил, беклит медии за задно осветяване. Ефектни светещи рекламни табели се получават и при директен огледален печат върху плексиглас. Независимо от предпочитания материал, тази 24-часово светещи рекламни табели са убедителен инструмент, който лесно грабва вниманието и създава трайни впечатления у наблюдателите.

Те са основен способ за брандиране на бизнеса.

Те са широко приложими рекламни средства за популяризиране на бранда, създаване на корпоративен имидж и по-висока степен на информираност сред аудиторията. Съществуват разнообразни възможности и начини за съставянето на атрактивни светещи рекламни табели.

Най-основно рекламните табели могат да бъдат квалифицирани на:

  1. Светещи или несветещи рекламни табели
  2. Според материала, от който са направени: рекламни табели от еталбонд, от текстил, от PVC, от пенокартон, от плексиграс, от стъкло и други.
  3. Според начина, по който се монтират: рекламни табели с холдъри, с дистанционери, с окачване, инсталиране.
  4. Според мястото им на разположение: рекламни табели за информиране, за упътване, за диференциране и други.
  5. Според приложението им: рекламни табели за интериора и за екстериора.

Рекламните табели могат да бъдат семпло изработени, или комплексно изработени. Не съществува ограничение в изработката им, освен такова свързано с позиционирането им и инсталирането им. Независимо от визията и дизайна, светещите рекламни табели и пана се експлоатират дълъг период от време, характеризират се с висока устойчивост срещу външни въздействия или изкуствено осветление.

Свържете се с нашите търговски представители, за да обсъдите възможностите за изработката на Вашите конкретни светещи рекламни табели. Имейл адресите, на които ще ни намерите са: sales@topprint.bg / burgas@topprint.bg.

Как в Top Print ще изработим Вашите конкретни рекламни табели?

Както споменахме по-рано има различни видове рекламни табели и всяка една от тях зависи най-вече от приложението и предпочитанията на клиента. Всяко запитване за изработка на рекламна табела от Top Print, ще бъде тема на конкретно обсъждане и предложения, докато се срещнат възможности и предпочитания.

За изработката на светещи рекламни табели, ще ни е необходимо да ни предоставите дизайн на табелата или векторен файл на логото. Ако нямате подготвен дизайн, нашите колеги от графичен дизайн и предпечат, могат да ви дадат предложения и насоки. Веднъж, когато имаме файл в .eps, .pdf, .ai формат, можем да започнем работа по печат и изрязване на плоскости. Широкоформатните ни принтери и режещи системи позволяват обработка на светещи рекламни табели до 3 метра широчина и дебелина до почти 2 см.

Веднъж модифицирани през машините, светещите рекламни табели започват своята истинска обработка в отдел „Изработка“. Професионалистите на Top Print там влагат ръчен труд, машини, опит и усърдие, в това да сглобят и подредят детайлите на Вашите персонализирани светещи рекламни табели. Когато е готова светещата рекламна табела, тя може да бъде доставена до адрес и монтирана от нашите монтажници на място. Предварително взетите размери и направения оглед значително улесняват процеса на инсталация.

Защо рекламните табели са важни за брандирането?

Рекламирането с табели по принцип е форма на маркетинг, която се използва за популяризиране на бизнес или продукт пред потребителите. А когато рекламираме със светещи рекламни табели – неизбежно е да грабнем вниманието. Затова в зависимост от локацията – мястото, на което искате да направите впечатление – светещите рекламни табели са външно или вътрешно разположени. В днешната комуникационна и предприемаческа ера рекламата е навсякъде. С качествено изработени светещи рекламни табели можете да започнете диференциацията на своя бизнес. Добрите цветове, комуникативното послание, добрата подсветка или диодно осветление са начините, по които можете да въздействате. Светещите рекламни табели са изключително ефективен метод за популяризиране на вашата марка и продукти, като същевременно отделя бизнеса ви от конкуренцията.

Светещшите рекламни табели се състоят от три основни компонента:

  1. Графична идея и дизайн
  2. Начин на комуникация и използвани рекламни материали
  3. Аудиторията, към която се целим.

Те могат да бъдат изработени, специално за нуждите на конкретния начин на захващане. В Top Print не само професионално и сигурно ще изработим Вашите светещи рекламни табели, но и ще Ви предложим и възможност за техния монтаж. Така цикъла на пълно обслужване се затваря и при нужда можем да осигурим оглед или поддръжка на инсталираните светещите рекламни табели. Екипът ни от монтажници има опит в инсталирането на светещи рекламни табели по пътища (тотеми), по сгради (на покривни конструкции и фасади), на интерирни стени (светещи картини).

Какви маркетингови стратегии са изпълними с инсталирането на тези табели?

За рекламирането на бранда, конкретен продукт или услуга

На входа на офисното или търговското място е само началното разположение на едни добри светещи рекламни табели. Интериорно монтираните светещи рекламни табели основно обозначават разпределения в търговското пространство. Например секциите с различните продукти или точките на контакт с клиентите могат да имат свои собствени светещи рекламни табели.

Светещите рекламни табели са начин за реклама на самия бранд. Компаниите често ги използват като различни рекламни канали за своите продукти и услуги.

За привличане на потенциални клиенти

Указателната реклама или светещите рекламни табели на фасадата не само привличт клиенти, но може да предизвика и любопитство. Например, креативна и иновативна светеща рекламна табела може да примами клиента да влезе и да разгледа предлаганите продукти/услуги в детайли. Най-важното е, че обмислено проектираната светеща рекламна табела сама по себе си може да предаде посланието на марката и да направи впечатляващо първо впечатление.

За разпознаване на марката

Рекламните табели не само помагат на клиентите да идентифицират мястото за продажби на марката, но помага на бизнеса да създаде своя идентичност. Много лидери в индустрията като Starbucks, Coca-Cola, Pepsi и др. са използвали допълнителни улични рекламни табели за маркетингови стратегии. Всъщност много брандове, като например хранителните вериги, имат един и същ екстериор и интериор във всичките си магазини, за да бъдат разпознати незабавно.

За указателни табели

Информационните рекламни табели са много важни за ориентиране на клиентите. Това е особено важно в големите търговски центрове, корпорации, здравни, финансови и държавни институции. Особено в търговските центрове, които са натоварени точки за вниманието, светещите рекламни табели помагат на клиентите да намерят съответната марка. По същия начин насочващите рекламни табели помагат на посетителите. Те спестяват и ценното време на клиента.

За да се подобри естетичността и външния вид

Светещите рекламни табели не са задължително само информативни. Понякога фирмите използват означения, за да подобрят изгледа на пространството или околността. Светещите рекламни табели лесно повдигат атрактивността на сградата, на която са поставени. Нещо повече – ако рекламната табела е светеща тя грабва вниманието дори и да не е настъпило вечер.

Какви са предимствата при използването на светещите рекламни табели?

Висока степен на ангажираност сред клиентите

Светещите рекламни табели са рекламен инструмент, който е труден за игнориране или пренебрегване. Табели по магистрали, сгради, улици, арени, стадиони и т.н. се виждат от огромен брой хора. Това означава, че бизнесът определено ще има по-голям обхват и по-добри шансове да предаде своето послание. Нещо повече, светещите рекламни табели позволяват на марката да достигне до различни клиенти, тъй като е насочена към общото население.

Работи 24/7

Всички светещи рекламни табели, представящи вашия бизнес, ще бъдат на поставеното място 24/7, докато вие не решите да ги свалите. Те нямат сезонност и не са временни кампании. Не е като други офлайн или онлайн реклами, които се появяват спорадично.

Създава информираност за марката

Както бе споменато по-рано, много е трудно да се пренебрегне светещата рекламна табела. Поставени на пътя се виждат от толкова много хора отново и отново. По този начин рекламните табели помага на бизнеса да създаде своята информираност за марката.

Защо рекламните табели са важни за брандирането?
Какви маркетингови стратегии са изпълними с инсталирането на рекламни табели?