Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

За нас

Начало » За нас

Top Print

Създадена през 2006 г., TOP PRINT е първата българска компания извън София, която се специализира в областта на широкоформатния дигитален печат. Повече от десет години, на всеки етап от работния процес, ние предоставяме висококачествена технология, отговорно обслужване и професионализъм в изготвянето на проектите на нашите клиенти.

Двете ни печатни бази – в градовете Варна и Бургас, са оборудвани със съвременни, висококласни машини за печат и довършителни операции. Заедно с предлаганите услуги по дизайн, предпечатна подготовка и монтажни дейности, TOP PRINT е компания, която може да предложи затворен цикъл на производство и обслужване.

Нашата мисия е да превърнем Вашето лично или бизнес представяне в ярко, запомнящо се и съобразено с актуалните тенденции. За да направим това възможно, ние обещаваме да развиваме своите диференцирани услуги, знания и технологии.

В Top Print държим на приятелското и персонално отношение към всеки наш клиент. Ние ще изслушаме внимателно детайлите за индивидуалните Ви проекти, независимо колко нестандартни са те. За да оправдаем очакванията Ви и да Ви отговорим с професионализъм, ние ще продължаваме да инвестираме в технологичното развитие на двете ни печатни бази и в личните ни знания за печатния бизнес. Вярваме, че най-ползотворният път към успех е свързан с поддържането на креативно мислене, иноваторски дух и нюх за усъвършенстване.

Разгледай каталог

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Понастоящем фирмата работи съобразно стандартите за качество по
ISO 9001:2015 и OHSAS 18001:2007.