Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

За нас

Начало » За нас

Top Print

Създадена през 2006 г., TOP PRINT е първата българска компания извън София, която се специализира в областта на широкоформатния дигитален печат. Повече от десет години, на всеки етап от работния процес, ние предоставяме висококачествена технология, отговорно обслужване и професионализъм в изготвянето на проектите на нашите клиенти.

Двете ни печатни бази – в градовете Варна и Бургас, са оборудвани със съвременни, висококласни машини за печат и довършителни операции. Заедно с предлаганите услуги по дизайн, предпечатна подготовка и монтажни дейности, TOP PRINT е компания, която може да предложи затворен цикъл на производство и обслужване.

Нашата мисия е да превърнем Вашето лично или бизнес представяне в ярко, запомнящо се и съобразено с актуалните тенденции. За да направим това възможно, ние обещаваме да развиваме своите диференцирани услуги, знания и технологии.

В Top Print държим на приятелското и персонално отношение към всеки наш клиент. Ние ще изслушаме внимателно детайлите за индивидуалните Ви проекти, независимо колко нестандартни са те. За да оправдаем очакванията Ви и да Ви отговорим с професионализъм, ние ще продължаваме да инвестираме в технологичното развитие на двете ни печатни бази и в личните ни знания за печатния бизнес. Вярваме, че най-ползотворният път към успех е свързан с поддържането на креативно мислене, иноваторски дух и нюх за усъвършенстване.

Разгледай каталог

Понастоящем фирмата работи съобразно стандартите за качество по
ISO 9001:2015 и OHSAS 18001:2007.