Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Печат върху текстил

Начало » Вътрешна реклама » Печат върху текстил

Мастилата, с които принтерът за печат на текстил работи, са пигментни мастила на водна основа с маслен фиксатор. Процесът развива висока температура, без нужен окислител и други помощни материали за трансфер. Печата с четирите основни цвята по CMYK и в комбинация с още два добавени цвята Orange + Blue, прави възможно по-точното възпроизвеждане на пантонските цветове.

Системата за непрекъснато подаване на мастило достига по-реалистични цветове и предотвратява деформации и изменения при печата.

Възможностите за приложения не се ограничават само до текстилната индустрия. Печатът на текстил намира приложение в екстериорната и интериорната реклама, интериорния дизайн, театралните и студийните декори, художественото творчество и изобразителното изкуствоТехнологията осигурява висока яркост и наситеност на цветовете от двете страни на материала.

Предимствата на печата върху текстил

в сравнение, с която и да е друга медия за печат, са значителни и не са за пренебрегване. Не се изчерпват само до равномерното разпределение на цветовете, плавното подаване на тъканта и фотореалистичното качество на печата. Напълно безвредния печат, прави крайния продукт абсолютно безвреден за всеки дом или офис.

Печатът върху текстил привлича силно вниманието и често е вид нестандартен широкоформатен печат. Нещо повече, Top Print е една от малкото печатни къщи в страната, която предлага голяма площ за печат върху текстил – до три метра широчина на ролката. Повечето печатни машини работят с до 1.6 метра, което е почти двойно по-малко. За нас от Top Print е важно, освен да предлагаме висококачествен печат върху текстил с много по-добра ефективност, да запознаем своите клиенти с процеса на отпечатване, за да може всеки от вас да направи правилния мотивиран и аргументиран избор спрямо желанията и потребностите си.

Приложения на печата върху текстил

Печатът върху текстил променя пазара. С него всеки може да поръчва брандирани продукти, с които да разширява своите кампании, конференции или семинари. Освен това дава възможност да следвате сезонни тенденции. От плажни флагове до по-големи продукти като колони и стени, печатът върху текстил позволява на всеки клиент да разполага с ярки цветове и свеж и стилен дизайн на изгодни цени. Ние от Top Print предлагаме на своите клиенти печат върху текстил от различни видове.

Печатът върху текстил намира приложение и във интериорния дизайн. Вие можете да се възползвате от печат върху текстил за вашите пердета, калъфки, тапицерия. Несъмнено печатът върху текстил е един от най-ценните помощници при обзавеждането. С него можете да изградите свой собствен дизайн, който да отличава офиса или дома ви и да изгражда вашия индивидуален стил. Стил, който се  характеризира се с неподправеност, изисканост, ярки и отчетливи цветове. Печатът върху текстил за дома не се изчерпва само с красиви завеси. Вие можете да печатате върху огромно разнообразие от повърхности, които да превърнат дома ви в едно много уютно и специално място за вас и вашите близки. Печатът върху текстил за дома е инвестиция с добра перспектива, която ви дава творческа свобода и дълготрайни резултати.

Когато организирате събития и конференции, печатът върху текстил ще бъде ваш помощник и съюзник за успешното протичане на събитието. С печата върху текстил вие можете да брандирате продукти, които да ви послужат като реклама и като презентационни форми. Текстилните колони и облицовки са лесен начин да привлечете окото на клиенти или ползватели на вашите услуги и да се докажете като успешна компания с ясен дизайн за бъдещето. Печатът върху текстил се мултифункционално средство за създаване на реклама, уют и стил. Ние от Top Print ви гарантираме, че можем да изпълним идеите ви за печат върху текстил със съдържание, от което непременно ще останете доволни.

Цветовете при печат върху текстил

Ние от Top Print знаем, че цветовете са сред най-важните детайли при печата върху текстил и ще отпечатаме за вас точните цветове, от които се нуждаете.  Ако имате желание можем да направим и проба за вас, с която да си гарантирате, че цветовете изглеждат по точния начин. Различните методи за печат върху текстил, които използваме, ще ви позволят да се насладите на качествени цветове и устойчивост. В миналото методите на печат върху текстил са били нетрайни и цветовете лесно са се отмивали. За съжаление много печатници и до днес работят с бои и техники, които не отговарят на съвременните стандарти и изисквания за печат върху текстил. Ние от Top Print ви гарантираме неконвенционални на печат върху текстил, с които ще постигнете отлични резултати.

Пътят към красивият и успешен печат върху текстил на различни цветове има три важни изисквания. Първото е файл с висока разделителна способност. На второ място, правилно изчисляване на цветовите профили и изчистване на възможни грешки при пренасянето на цветовете от една повърхност на друга. И трето условие за качествен печат върху текстил – успешно пренасяне на цвета върху тъканта. Тези условия оставете на нас.

Ценни съвети при печата върху текстил

Ние от Top Print поемаме отговорността да задоволим всяка потребност на  нашите клиенти, желаещи да се възползват от услугите ни за печат върху текстил. Затова считаме, че информираният клиент трябва да знае не само историята и техниките за отпечатването на текстилни повърхности, а и какво точно иска да направи и да постигне с печата върху текстил. Ясната идея винаги е предпоставка за добре свършена работа. Изберете лесни цветове и имайте предвид, че отпечатаното върху тъканта изглежда малко по-различно от дизайна, който виждате на компютъра си. Някои наситени цветове могат да се изменят при печата върху текстил и ако имате това предвид, то ще ви спести много главоболия.

Фокусирайте се върху дизайна на крайния продукт при печата върху текстил. Ако успеете правилно да разположите графиката съобразно целия мащаб на желаната повърхност, ще можете по-ясно да си представите как точно ще изглежда печатът върху текстил. Един от най-важните съвети за този тип отпечатване е да използвате най-оригиналните си идеи, които са само и единствено ваши. Печатът върху текстил може да ви направи уникални и несравними в пазарно отношение. Той подчертава индивидуалните ви качества, или изобразява предлаганите от вас услуги, или посланието което искате да предадете на клиентите си. Затова, когато използвате печат върху текстил, заложете на артистизма си и накарайте тази техника да работи във ваша полза.

Ние от Top Print сме тук за да ви помогнем с печата върху текстил. Предлагаме ви висококачествен печат върху текстил, дизайнерска изработка върху по-малки и по-големи повърхности и отличен краен резултат от най-висок клас. Гарантираме ви професионализъм при печата върху текстил и съдействие за реализиране на всяка ваша идея. Доверете ни се!