Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Брандиране на Витрини

Начало » Външна реклама » Брандиране на Витрини

Брандирането на витрини е ефективно средство за съставяне на визуална комуникация на заведения, магазини, офиси. Оформлението на витрините може да е цялостно или частично, в зависимост от заданието на клиента.

За апликация се използват различни видове фолио – PVC (прозрачно, бяло, мат или гланц), пясъкоструйно, плотерно или перфо фолио. Могат да бъдат напечатани с цели изображения, или да бъдат частично изрязани по сложен контур и по индивидуални размери. Друг вариант за брандиране на витрини е чрез директен печат върху плоскости като коматекс или плексиглас. Алтернатива на директния печат е каширането им с напечатано PVC фолио.

Екстериорната визия на всеки бизнес, може да бъде обозначена и чрез съставяне на обемни кутии, обемни лога или табели. Всяка масивна конструкция може да бъде осветена или не, в зависимост от предпочитанието на клиента. Възможностите за екстериорното брандиране на Вашия бизнес са не малко и могат винаги да бъдат персонализирани спрямо визията, мисията и имиджа на Вашия бранд.

Брандирането на витрини може да се окаже най-ефективният начин за привличане на вниманието на клиентите. Бързият поглед по време на шофиране, гледката от трамвая или първото впечатление, докато минаваме покрай красива витрина, със сигурност оказват своето влияние. Брандирането на витрини е гъвкав начин да увеличите и повишите качеството на рекламата си. Брандирането на витрини със сигурност ще ви спечели няколко впечатлени погледа, които в последствие ще се окажат ваши доволни клиенти. За да си помогнете в намирането на перспективи за разрастването на вашия бизнес и за утвърждаването на вашата марка, непременно трябва да се доверите на брандирането на витрини.

Предимства в брандирането на витрини

Брандирането на витрини ще изиграе важна роля в изграждане на идентичността на вашия търговски център или магазин. Обхватът на рекламата покрай магазини, възползвали се от брандирането витрини в пешеходна зона, е много по-голям и със сигурност по-качествен. Те умеят да привлекат купувачите и да насърчат вземането на решение за покупка.

Брандирането на витрини придава елегантен вид на всеки прозорец или стъкло. За офиси със стъклени прозорци, стъклени врати или стени, брандирането на витрини ще изглежда страхотно. Брандирането на витрини, което ние от Top Print предлагаме, ви позволява да продадете на вашия магазин много по-впечатляващ вид, който със сигурност ще бъде забелязан. Вие можете да отпечатате всичко – от името на компанията до изключителни изображения в големи мащаби. Различните стилове на брандиране на витрини могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете по един изключителен и уникален начин. При брандирането на витрини прозрачността, големината и цветовете зависят изцяло от вашите предпочитания. Ние от  Top Print сме тук, за да отговорим на всички тях.

Top Print предлага различни типове брандиране на витрини, сред които вие можете да изберете най-подходящите за вас и вашите бъдещи клиенти. Една от възможностите за брандиране на витрини е едностранната графика, която ще ви позволи да виждате клиентите си, докато те гледат името и дизайна на вашата фирма. Този тип брандиране на витрини е наричан още филмов материал, защото ви дава предимството да виждате ясно през стъклото. Много хора харесват този тип брандиране на  витрини заради рекламните му предимства, а други – заради сигурността, която предлага. Така че когато избирате брандиране на витрини за вашия търговски обект, бизнес център или офис, бъдете сигурни какво точно искате да постигнете с избора на графики.

Цялостно брандиране на витрини

Top Print предлага и цялостно брандиране на витрини, което включва пълна обвивка на прозорец, стена или друга повърхност, която се нуждае от покриване. Цялостното брандиране на витрини е предпочитано от доста хора заради възможността по-пълно да се изрази определено послание, което се отправя към клиентите. Тази опция е чудесна за реклама, защото позволява на всеки да знае кой сте, какво предлагате и как го правите чрез елегантната визия и стилния дизайн, които вие сами предпочитате. Колкото по-мащабно е брандирането на витрини, толкова по-голяма опцията ви да поместите повече изображения, повече графики и повече текст.

Не се притеснявайте да блокирате естествената светлина, доверявайки се на брандирането на витрини. Ние работим с разнообразие от графични материали за брандиране на витрини, които ще ви позволят да изберете колко светлина и колко уединение желаете за вашия магазин. Ако искате витрините ви да изглеждат по професионален начин, доверете се на брандирането на витрини на J Point, а ние сме готови да ви осигурим всякакъв размер и форма щампи, които да монтирате на търговския си обект независимо дали той се намира в мол или друга сграда, или на някоя пешеходна алея.

Частично брандиране на витрини

Top Print предлага за вас и частично брандиране на витрини. Ако имате нужда да покажете на клиентите си важна бизнес информация като работно време телефони или елегантно отпечатано лого, това не е проблем за нас. Ние можем да ви предоставим възможността да отпечатате букви, малки изображения или структури във всеки цвят и шрифт. С частичното брандиране на витрини вие ще можете да допълните презентацията на всеки прозорец врата или стена по уникален начин. Индивидуалното решение при брандирането на витрини е подход, който със сигурност ще ви осигури красота, изчерпателност и реклама типично във ваш стил.

Превърнете витрините си в билборд с графики, които ще информират и впечатляват всеки, минаващ край тях. Ние от Top Print знаем, че много търговски центрове нямат качествено означение. Брандирането на витрини може да работи във ваша полза, за да покаже вашата история, коя е вашата фирма и с какво се занимава. Визуализираните ефекти доказано привличат много повече клиенти. Затова не се колебайте. Ние сме готови да ви съдействаме в изграждането на една ефективна конструкция, подходяща  за всеки тип бизнес. Ако сте ресторант, доверете се на брандирането на витрини, за да покажете висококачествени снимки на най-вкусните елементи от менюто ви. Ако сте доставчик на услуги, с брандирането на витрини ще можете да презентирате точно какви услуги предлагате, така че всеки който е видял рекламата ви да се сети а нея, когато има нужда от подобен тип услуги. Ако представлявате магазин, с брандирането на витрини ще можете да изобразите продуктите, които предлагате, или интересите и нагласите на вашите клиенти.

Стратегии в брандирането на витрини

Брандирането на витрини е чудесна услуга, която помага на бизнесът ви да създаде множество впечатления. Брандирането на витрини е перфектното платно за маркетинг на продуктите и услугите ви. На закрито или открито брандирането на витрини, което ние от J Point предлагаме, може да даде необходимата информация за вашите потенциални клиенти. Когато избирате брандиране на витрини трябва да се съобразите с видимостта, ефективността, директната топлина и слънчевата светлина, които са в контакт с витрините ви. Фирмите доверили се на Top Print и на услугата брандиране на витрини знаят, че нашият екип от професионалисти ще се погрижи да не пропусне нито една подробност около перфектния изглед на вашия търговски обект. При брандирането на витрини ние използваме PVC, прозрачно и перфо-фолио, които ще ви гарантират отлични резултати. Освен брандирането на витрини, Top Print предлага и индивидуални решения според ваше лично задание. Можем да постигнем светещи и 3D ефекти, които допълнително привличат вниманието. Ние от Top Print работим с висококачествени материали при брандирането на витрини, които ще обезпечат пространството и ще отговорят на всеки вкус. Можете да ни изпратите снимка на обекта ви, за да ви покажем предварителния изглед на всяко ваше хрумване, с което искате да се представите.

Свържете се с нас, за да уточним концепцията за дизайн за брандирането на витрините ви. Ние сме готови да визуализираме идеите ви. А вие представихте ли си ги вече?