Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Банери и Транспаранти

Начало » Външна реклама » Банери и Транспаранти

Банерите и транспарантите най-често се печатат върху винил или винилна мрежа.

Въпреки по-малките им размери, банери и транспаранти са особено предпочитан начин за промотиране на корпоративни визии. Това е така, защото те са позиционирани на по-близко разстояние, предават изразителност и са сравнително лесни за монтаж. Банерите и траснпарантите могат да бъдат разположени върху метални конструкции, окачени на стени, огради или фасади и да направят ефектно първо впечатление на минувачите. Банерите и трансперантите могат да бъдат изработени с персонализирана визия, по проект зададен от клиента и във всякакви размери.

Известно е, че един бранд има само няколко секунди, за да привлечете вниманието на минувачите.

Персонализираните банери и трансперанти са категоричен чудесен начин да ги накарате да се обърнат към вас. Нашият висококачествен печат на винили, подходящи за както за по-малки, така и за по-големи банери и транспаранти, е ясен и устойчив на избледняване. Извършваните дейности по пришиване на подгъви и джобове, осигуряват подсилени ръбове. Възможността за поставяне на капси на банерите и трансперантите – гарантира позиционирането на Вашите персонализирани банери по всички места, по които намерите за комуникативни. С нас от Топ Принт лесно да проектирате бюджетен банер или трансперант, който е създаден за дългосрочна употреба.

За да започнете да създавате своя винилов банер, изпратете ни Вашия дизайн, за да ви предоставим визуализация. Друг вариант е да ни попитайте как можем да разположим Вашия бранд върху рекламно пано и да направим дизайна. Ние ще се съобразим в зависимост от нуждите ви за дългосрочна или краткосрочна кампания. Банерите и трансперантите най-често са поръчвани за специфични събития, като големи откривания, бизнес или спортни активности, а също и да стоят като напомняне и външна „визитна картичка“ за Вашия бизнес.

Винилът, материалът, от който изработваме банерите и трансперантите, е издръжлива медия, която може да издържи години дори при неблагоприятни атмосферни условия като горещини, влага, вятър.

Срокът на изработка на Вашия винилов банер или трансперат е от 3 до 5 дни, след одобрение на дизайна. Можете да се свържете с нас на 052 300 502 или sales@topprint.bg