Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Фигури в човешки размери

Начало » Вътрешна реклама » Фигури в човешки размери

Независимо дали стандартни или персонализирани, нашите фигури в човешки размери са добър вид реклама за промотиране на продукти. Те често биват позиционирани на видимо място в магазини или офиси и са предпочитан рекламен акцент за оптимизиране на продажбите.

За какво са подходящи?

Един от най-атрактивните видове дисплеи за вътрешна реклама са изработените фигури в човешки размери. С производствените възможности за директен UV печат, фигурите в човешки размери могат да достигна до височина 2 м. Само размерът им и неправилната форма, която го следва, ги прави достатъчно впечатлителни и грабващи.

Когато са предвидени да рекламират, изработените фигури по контур са подходящи за украсяване на входове и важни точки за продажби в търговските пространства.

Многофункционалните режещи системи, с които Top Print е оборудвана, позволява изрязването на плоските материали по всевъзможни сложни контури. Прецизната обработка на избрания материал с фреза или нож, създава гладки линии и краен продукт, готов за последващо брандиране. Веднъж форматирани и оформени Вашите фигури в човешки размери могат да бъдат или напечатани директно или апликирани с напечатано фолио.

Фигурите са ефектни и интерактивни рекламни дисплеи, които трудно могат да останат незабелязани. Те са компактни, лесно преносими и грабват вниманието с интересната си форма. Могат да бъдат изработени от твърди материали като многослойно велпапе, PVC плоскости, пенокартон, полипропилен, DISPA. По предпочитание на клиента, фигурите от картон или фигурите от PVC могат да бъдат направени с придружаващо краче, което да ги направи по-стабилни. Самостоящи. Възможно е и да бъдат изработени от лек, разпенен материал, който да ги направи удачни за провисване от тавански помещения или окачване на стени.

Разнообразете с фигури Вашето лично или бизнес събитие

Самостоящите фигури в човешки размери често са предпочитан продукт за събития като юбилеи, детски рождени дни, моминско или ергенско парти. Пълната възможност за абсолютна персонализация ги прави чудесен избор за сантиментален и дълготраен подарък. Отпечатайте на Вашата фигура в човешки размер любимия си герой от комикс или актьор и бързо ще го превърнете в „почетния гост“ на вечерта.

Ако искате да изработим Вашата персонализирана фигура в човешки размер, можете да се свържете с нас на sales@topprint.bg / burgas@topprint.bg