Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Оригинален подарък

Начало » Ново » Оригинален подарък

Изненадай любимите си хора с оригинален подарък за всеки повод.

Този Свети Валентин разгледайте нашите най-нови персонализирани музикални плочи.

Персонализираните ни музикални плочи са вдъхновени от две култови музикални открития: естетичността на винила на грамофонните плочи от 19-ти век  и QR сканирането на музикални кодове от 21-ви. Нестандартните музикални плочи не само изглеждат стилно и визуализират свиден спомен, те и го„съживяват“ с музика. Така се превръщат в оригинален подарък, който развълнува с емоция. С едно сканиране Вашата специална песен зазвучава в Spotify и толкова лесно – вече имате саундтрак към споделения момент.

Направете оригинален подарък за скъпите си хора! Изпратете ни снимка и сантименталната си песен, а ние ще Ви произведен стилен, луксозен и минималистичен краен продукт, който можете да поставите на секцията си, на видно място във всекидневната или на работното си бюро.  Музикалната плоча идва с прозрачна или черна поставка и може да бъде напечатана върху прозрачен, черен или цветен плексиглас. Финото изрязване с лазер и използваният материал с дебелина до три милиметра правят плочата семпла, ненатрапчива и нежна. Оригинален подарък, подходящ за декориране на всяка стая!

Оригинален подарък, отпечатан с UV мастила върху прозрачен или цветен плексиглас 3 мм. С прилежаща поставка, за да може да стои изправена. Размерът на плочата е 20 х 20 см. Печатът на текста може да е в бяло или в черно.

 

Оригинален подарък – решаваща монета

Друго най-ново предложение за оригинален подарък е т. нар. „решаващата монета“.
Персонализираната монета лесно може да започне и да приключи спора при всеки удобен момент. Вместо ези или тура ще звучат Вашето име и това на половинката ви. Остава само да хвърлите монетата и вече знаете кой определя отговора на въпроса, разбунил духовете. Персонализираната монета за взимане на решения е забавен и оригинален подарък за шегаджиите, феновете на настолните игри и изобщо хората, които гледат хумористично на въпросите от ежедневието и живота. Тя е един различен и нестандартен, оригинален подарък при това не само за деня на влюбените.

Персонализираната монета за вземане на решения е изработена от висококачествен PVC материал и е оригинален подарък. Може да бъде изработена върху бял, черен и цветен материал. Печатът на текста да бъде в черно или бяло. Размерът на плаката е 10 х 15 см, а размерът на монетата 4 см.

Какво ще ни бъде необходимо, за да изработим Вашия оригинален подарък?

За да изработим персонализирана грамофонна плоча / музикална плоча от плексиглас ще ни е необходимо:

  • Името на песента и на изпълнителя;
  • Прикачен файл на желаното изображение – може да е на изпълнителя, може да е любима ваша снимка. Необходимо е да е поне 2 МБ големината ѝ.
  • Имена, актуален номер и начин на получаване.

За да изработим персонализирана монета за решаване на спорове:

  • Имената, които ще бъдат отпечатани от двете страни;
  • Име и актуален номер на получателя;
  • Доставка по Еконт за сметка на клиента.

Този Свети Валентин разгледайте нашите най-нови персонализирани музикални плочи
Оригинален подарък – решаваща моента

Персонализирани продукти за оригинални подаръци за Вашите специални поводи и събития.

Назовете ни Важен момент от живота, а ние ще Ви дадем разнообразие от персонализирани продукти и идеи от оригинални подаръци, с които да блеснете.

Най-добрият оригинален подарък за любимия човек е този направен с внимание. Най-добрата украса за специално събитие е тази, която изразява теб самият и нещата, които обичаш. Водим се по тези правила, когато изработваме оригинални и персонализирани продукти.

С висококачествените принтери, с които разполагаме, както и многопрофилните режещи системи, ние от Топ Принт можем да обработим почти всеки плосък, твърд и гъвкав материал. PVC плоскости от 1 мм до 2 см, прозрачен плексиглас, опал и цветен плексиглас, шперплат, дървени плоскости са най-често използваните за изработка на персонализирани продукти. В комбинация с техниките за лазерно гравиране и изрязване, крайният продукт достига такава детайлност, която дълго ще остави впечатление.

Предимството да се поръча оригинален подарък от Топ Принт е огромната степен на персонализация, която имат нашите крайни продукти.

Искате да зарадвате скъп човек със среща с любимия му актьор? Отпечатайте му човешка фигура при нас! Искате да отпечатате глава от любимата му книга? Направете го мащабно върху тапет! Всъщност имате изцяло ваша идея за персонализирана фигурка или Ваша вътрешна шега или сантиментална закачка – решението за проекта на Вашия оригинален подарък се крие във въображенито ни! Ние ще посрещнем нуждите ни и ще ги съобразим с възможностите на технологичните ни принтери и режещи машини!

Когато има повод, който си заслужава, следва да има и украса, и подаръци, и материали, които си заслужават

Нашите персонализирани продукти, които предлагаме, са различни, нестандартни и нямат реплики.

Сувенирни продукти, изработка на магнити, ключодържатели, статуетки, плакети, детайлно изрязани и гравирани лазерни фигурки са само част от редовните персонализирани продукти, които нашите клиенти поръчват за оригинален подарък. . Съвременните технологии на дигиталния печат могат да създадат впечатляващи резултати. Неограничени са възможностите при обработка с лазер на плосък плексиглас и дървени повърхности. Лазерното гравиране и изрязване позволяват модифицирането на медиите по разнообразни начини и нанасят желания от клиента релеф практически завинаги.

Прочетете повече за възможностите на нашите дигитални технологии  и се свържете се с нашите специалисти, за да обсъдите Вашата нестандартна идея и да я превърнете в реализиран проект.


Warning: Attempt to read property "use_trailing_slashes" on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://topprin...') #1 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xFD{s\e...') #2 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/topprint/public_html/wp-includes/functions.php(5427): ob_end_flush() #5 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/topprint/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #8 /home/topprint/public_html/wp-includes/load.php(1280): do_action('shutdown') #9 [internal function]: shutdown_action_hook() #10 {main} thrown in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564