Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Цялостно брандиране на обекти

Начало » Цялостно брандиране на обекти

Цялостно оформление на обекти

Цялостно брандиране на обекти обхваща извършването на интериорно и есктерионо оформление на пространството на всеки бизнес. Непрекъснатите иновации в широкоформатния печат и техниките за външна и вътрешна реклама правят възможно достигането до по-широк набор от комуникационни цели.

Цялостното брандиране на обекти включва използването на разнообразни продукти за реклама. Ето кои са най-често използваните материали за брандиране на обекти:

  • информационни табели за интериора – обозначаване на офиси, кабинети, етажи, важни точки за срещи и продажби в бизнес пространството;
  • печат на стикери, печат на тапети, печат на фолиа за декориране на стени, мебели, информационни табла.
  • светещи табели и обемни светещи лога за рецепция и регистратура;
  • брандиране на витрини;
  • обемни светещи букви на покрива и фасадата на бизнес пространството;
  • фасадна реклама

Освен вътрешните и външните обозначения на бранда, за цялостно брандиране на обекти, могат да помогнат и допълнителни способи за реклама и информиране, като например:

Билборди и Мегаборди

Добър начин да допълните осведомителността на бизнеса си с билборди и мегаборди, разположени на подходящи пътни артерии.

Брандиране на транспортните средства на фирмата

Транспортните средства на фирмата са актив, който не бива да се пропуска. Тази подвижна реклама ежедневно ще облъчва стотици минувачи и пътуващи. Това е потенциална таргет аудитория, която не бива да се пропуска.

Цялостното брандиране на обекти е важно и за пристрастията на вашите клиенти. Колкото една атмосфера е по-интригуваща и по-цветна, толкова по-голям е потенциала за изграждането на по-дългосрочни връзки с клиентите на бизнеса.