Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Организиране на събития

Начало » Организиране на събития

ЗАЩО БРАНДИРАНЕТО НА СЪБИТИЯ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

Как един бизнес може да блесне още при появата си? С добро организиране на събития. За да заяви един бизнес своята марка, а някакъв повод – изложбен или спортен – значимостта си, то създателите му би трябвало да да инвестират в тематични събития. Това би улеснило присъстващите да се свържат с бранда, с повода или инициативата. Въпреки че стратегиите за организиране на събитие могат да варират преди и по време на събитието, ние от Top Print можем да направим така, че да се съобразим с всяко желание.

Тук ще изброим основните рекламни материали, които можете да използвате при организиране на събития – без значение от повода.

1. БАНЕРИ

Един от най-ефективните начини за популяризиране на вашата марка е да поставите банер в зона с голям трафик на местата за провеждане на събития. Трибуните са естествено място за закачане на банер, защото публиката вече ще има своите гледки към сцената. Ако е възможно, включете вашата марка и на спонсорски фон. Всеки вид информационен банер, дори указателни знаци, трябва да показва вашата марка.

2. РОЛ БАНЕРИ

Рол банерите са друг вид информационно пано, което е често предпочитано в организирането на големи бизнес събития, конференции и старт ъп събития. Лесно преносими, лесно сглобяеми и разглобяеми, рол банерите ще ви спестят време и усилия.

3. ОСВЕТЛЕНИЕ/СВЕТЕЩИ ТЕКСТИЛНИ РАМКИ

За брандиране на събитие е от особена важност компанията да свети – ярко и според нашите разбирания – съвсем буквално. Ние от Топ Принт предлагаме възможността да изработим персонализирани светещи кутии или светещи текстилни рамки, с които логото ви да блести.

4. МЕДИЙНА СТЕНА
Подобно на осветлението, можете да направите събитието си по-интерактивно с медийна стена. Медийната стена е най-атрактивна, когато е изградена от модулни текстилни рамки. Те са стабилни, мащабни и биха стоели изразително дори и в огромни зали. Друг плюс на медийните стени е, че хората умират да се снимат на тях и така може да срещнете логото си на много места в социалните мрежи.

5. PVC рекламни материали и/или фигурки

Едни качествени организиране на събития мислят и за своя финал. Когато гостите се разотиват и събитието е към края си, е хубаво те да вземат сувенир за спомен. Най-добре е, когато той е атрактивен рекламен материал, който едновременно носи информация за бранда, и има практичност.

Разгледайте нашата галерия за организиране на събития, изложения или изложби. Имаме богато портфолио, а нашите професионалисти ще бъдат гъвкави в предложенията си към Вашия индивидуален повод.