Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Печат на канаваца

Начало » Интериорен дизайн » Печат на канаваца

Този 8-ми март зарадвайте любимите си жени с печат на канаваца!

Топ Принт Ви предлага уникалната възможност да пресъздадете скъп спомен в шедьовър на изкуството! Изпратете ни любима Ваша снимка, а ние ще Ви я направим специално за повода! Снимката Ви ще бъде внимателно преработена от нашите дизайнери, за да може твърде много да прилича на истинска картина, нарисувана с маслени бои.

Веднъж изработен и приет проекта от Вас – канавацата ще бъде отпечатана. Печатът на канаваца го извършваме с висококачествени мастила на водна основа, които са безвредни и напълно безопасни за интериора. Високата резолюция на принтерите ни позволяват отпечатването дори на най-дребните детайли и най-претенциозните цветове.

Свържете се с нас на: sales@topprint.bg, за да поговорим заедно за Вашата персонална картина от канаваца!

 

Печат на канаваца Печат на канаваца

Печатът на канаваца е една от най-елегантните и сантиментални идеи за декорации на дома.

Добавете още повече стойност и изящество с най-новото ни предложение за печат на канаваца: печат върху златна канаваца и печат върху сребриста канаваца

И тъй като печатът върху канаваца сам по себе си е впечатляващ със своята наситеност и консистентност. Какво повече може да се добави към неговата изразителност? Ние казваме блясък!

Печатът върху златистата и сребристата канаваца, които Топ Принт предлага, е толкова живописен, че става почти зрелищен. Сребърната и златистата канаваца са материали, които грабват лесно – дори не е необходимо да има печат върху тях. Когато обаче се декорират с правилните орнаменти, вектори или изображения, придават съвсем друго вълнение. Отпечатаните златисти и сребристи канаваци изглеждат луксозно и са висококачествени. Със сигурност ще съберат погледите във всяка новодекорирана стая.

Печат на канаваца златнаПечат на канаваца златнаПечат на канаваца златна

Напълно персонализирана и адаптивна спрямо нуждите на клиента, печатът на канаваца е идеалният избор за украса на помещенията.

Продуктите с канаваца стават все по-популярни с навлизането и усъвършенстването на технологиите за печат на текстил. Сама по себе си канавацата е синтетичен или памучен материал, който се използва за арт и художествени цели. Възможността за печат на канаваца я превръща в модерен продукт, който не просто печата сантиментална снимка. Печатът на канаваца често се свързва с печат на дигитални графики, модулни картини, репродукция на известни картини. Така – с технологиите на съвременния печат – лесно, без суматоха и излишни средства можете да имате всяка известна картина, окачена на стената в хола си.

Какви са предимствата при печата на канаваца?

Може би най-голямото предимство при печата на канаваца е степента на нейната персонализация. Клиентът може да избере буквално между всяка тема, идея, мотиви, изображения, които може да намери в Интернет пространството. Единственото условие, за да отпечатаме Ваша картина или снимка, е подаденият файл да бъде поне 2 МБ. Така ще оптимизираме качеството на отпечатаната канаваца.

Друго важно предимство при продуктите ни с печат на канаваца е размерът. При нас не съществува ограничение за размера. Без значение дали искате стандартна канаваца – 20 х 20 см, 30 х 40 см, 50 х 70 см или такава в огромни размери – 100 см, 200 см и тн – ние можем да я изработим.

Нито една канаваца, която изработваме, не се прави чрез машина. Това означава, че степента на персонализация на Вашата канаваца е много по-висока от стандартните. Всеки печат на канаваца се изпъва грижливо и без гънки от нашите сертифицирани професионалисти.

Дървените рамки, които използваме, се изрязват технично и се уплътняват до пълното им подсигуряване. Така се елиминира всяка възможност от разглобяване на Вашата канаваца при нормалното ѝ използване и експлоатиране.

Технологични особености на печата на канаваца

Добрият печат на канаваца става на фотореалистични широкоформатни принтери. В Топ Принт разполагаме с пет от такъв вид и в зависимост от вижданията на клиента и употребата на канаваца, може да се направи избор. Печат на канава може да се направи на UV принтери, принтери с екосолвентни мастила, принтери с мастила на водна основа. При желание на клиента, можем да предложим мостри, за да се направи разлика между финалния резултат сред тях.

Фотореалистичният печат обогатява текстилните повърхности с детайлност, дълбочина и достоверни, консистентни цветове. Във вътрешни пространства, дори без защита или рамкиране, тексилните пана могат да запазят изразителността си в продължение на години.

Напечатаните изображения върху канава са изразителни, пъстроцветни, художествени декорации към всеки интериор. Самият текстилен материал позволява проникването на мастилата в дълбочина и добавя яркост и релефност на изображенията. Често, различните видове канави се използват за арт услуги и е препоръчван спомагателен материал за художници.

Когато канавата е отпечатана с избраното изображение, тя може да бъде опъната в подрамка от дървени профили и да е приложима за окачване на стени. Готовата канаваца задържа наситеността на цветовете дълго време и не губи своята експресивност.

Тази медия е подходяща и за репродукцията на картини, изработката на модулни картини или артпана. Свободата в избора на изображенията, размерите и формата на канавата, допълнително Ви осигурява възможност да изразите своята индивидуалност или да направите персонализиран, специален подарък към някого.

Мастилата, с които печатаме на канаваца, са мастила, които имат щадящи пигменти в състава си. Така крайните продукти нямат неприятен аромат и не остават следи при монтажа им.

Свържете се с нашите специалисти, за да обсъдим заедно възможностите за изработката на Вашата канаваца.

Как да поръчате печат на канаваца в Топ Принт?

Процесът на печат на канаваца с Топ Принт е улеснен и удобен за нашите клиенти. Необходимо е да изпратите на имейл изображението, което сте си харесали, а нашите търговски представители ще ви отговорят максимално бързо след това. Те ще ви посъветват дали качеството на подаденото изображение предполага печат на канаваца, а ако не става – ще ви съдействат с намирането на подобно изображение. Когато одобрим визията и размера на канавацата – екипът от оператори на фотореалистични принтери се заема с качествения печат.  Веднъж отпечатана канавацата се подава на монтажния отдел на Топ Принт, където нашите професионалисти имат грижата да я уплътнят на дървена рамка в избрания размер.

Ако имате въпроси относно процеса или се нуждаете от съвет, не се колебайте да ни попитате. Ние имаме опит в производството на канаваци и нашата цел е да сме сигурни, че сте 100% доволни от продуктите, които получавате.

Добавете още повече стойност и изящество с най-новото ни предложение за печат на канаваца: печат върху златна канаваца и печат върху сребриста канаваца

Печатът върху канаваца сам по себе си е впечатляващ със своята наситеност и консистентност. Какво повече може да се добави към неговата изразителност? Ние казваме блясък!

Печатът върху златистата и сребристата канаваца, които Топ Принт предлага, е толкова живописен, че става почти зрелищен. Сребърната и златистата канаваца са материали, които грабват лесно – дори не е необходимо да има печат върху тях. Когато обаче се декорират с правилните орнаменти, вектори или изображения, придават съвсем друго вълнение. Отпечатаните златисти и сребристи канаваци са луксозно изглеждащи и висококачествени. Със сигурност ще съберат погледите във всяка новодекорирана стая.