Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Стикери

Начало » Вътрешна реклама » Стикери

Подкрепете Вашия малък или голям бизнес

Персонализираните стикери са рентабилен начин за подобряване на видимостта на марката, като се стимулирате маркетинга. С тях можете да придадете на Вашите продукти индивидуалност, да подготвите пратките си за дистрибуция доставка или да изградите осведоменост за бранда си по време на събития и срещи.

Изработени от фолио и ламинат, устойчиви на атмосферни влияния, крайният продукт е дългосрочен и издръжлив. Със специално изработени форми, размери и покрития, индивидуалните стикери винаги ще се отличават от тези на конкурентите.

Защо са предпочитан начин за реклама?

Заради малките си размери, стикерите са ненатрапчив рекламен способ. Лепилният слой на фолиата позволяват залепването им върху всякакви гладки повърхности и дори някои релефни такива. Гъвкавостта на материалите, които ползваме, ги прави издръжливи на високи температури, неприятни атмосферни влияние и влага. Така – стикерите, напечатани в Топ Принт, са приложими, както във външна, така и за външна употреба.

Какви са тиражите и размери, в които работим?

При нас в Топ Принт не съществува минимален тираж, който трябва да се покрие. От един до хиляда и един може да наброява тиражът на Вашата поръчка със стикери. Механичната обработка на фолиата с плотерни и многопрофилни режещи машини пък оптимизира процеса на работа. Технологиите гарантират за бързата и качествената изработка на стикерите.

Минималният размер стикери, които можем да отпечатаме е 3 см. Тъй като сме широкоформатна печатница, размери, по-малки от тези, няма да доведат до най-високо качество. Кръгли, правоъгълни, квадратни, в звездовидни форми или форми на цели анимационни герои – ние можем да изрежем Вашия стикер без значение каква е неговата сложност.

От малки, компактни стикери, до обемисти такива, които могат да покрият цяла врата или капак на автомобил – исканият размер не представлява сложност за нас.

Свържете се с нашите търговски представители, за да предадете индивидуалния си казус и да получите висококачествено и експресно обслужване.

Въпроси и Отговори:

Как да си направя мои собствени стикери?

За да си изработите стикери е необходимо единствено да изпратите запитване с конкретното лого, файл, картинка, които имате предвид. Ако нямате конкретен файл, но имате конкретна идея за стикери, можете да направите запитване за дизайн и изработка. Стикерите, които печатаме, произвеждаме с принтери с висока резолюция.