Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Брандиране на автомобили

Начало » Брандиране на транспортни средства » Брандиране на автомобили

В Top Print извършваме цялостно или частично брандиране на автомобили.

Материалите, които използваме, са плътни, еластични и специално създадени за ползите на брандирането на автомобили. Такива са например автомобилното фолио, перфофолиото за прозорци, фолиото за затъмняване, ламината, с който се покриват. Тези медии са тясно специализирани и ефективни, особено при брандиране на автомобили и техните неправилни страни и кривини.

Лепилният гръб на автомобилното „каст“ фолио, което използваме, има тесни каналчета, които извеждат по-добре въздуха при нагряване. Така, когато медията се нагрее, при брандирането на автомобили, тя се оформя щадящо по автомобила. Друга особеност на каст фолиата е, че са материали, които търпят корекции, докато трае процеса по брандиране на автомобили. Медиите са с висока издръжливост срещу неблагоприятните климатични влияния и имат дълъг период на експлоатация. Всички напечатани медии, предвидени за брандиране на автомобили, са устойчиви на слънчеви и UV лъчи, сняг, дъжд, почистване с автокозметични препарати.

Свържете се с екипа на Top Print, за да обсъдим възможностите пред брандирането на автомобили за Ваша лична или професионална полза. Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандирането на автомобили. Стъпките са следните:

 1. Взима се точен размер от автомобила, който ще се брандира.
 2. Изготвя се графика или схематичен чертеж, чрез който се налага дизайна.
 3. Отпечатват се висококачествени каст фолиа с ламинат.
 4. Изчаква се 24 часа, за да се монтира медията.
 5. Извършва се частичното или цялостното брандиране на автомобил в чисто и затоплено пространство над 10 градуса.

Какво представлява брандирането на автомобили?

Брандирането на автомобилите автоматично ги превръща в движещ се билборд, от който могат да се извлекат множество предимства. Основното сред тях е, че на ден в зависимост от ангажираността на автомобила могат да бъдат облъчени стотици минувачи. Те от друга страна могат да се превърнат пък в потенциални клиенти. Това превръща брандирането на автомобили в услуга, която допринася за годишния оборот с най-рентабилната реклама, която може да се купи. Или просто казано – брандирането на автомобили е като това фирмата да разполага с търговски екип, работещ отдадено за бизнеса 24/7.

Top Print осъзнава важността на качественото брандиране на автомобили.

Широкоформатният принтер, с който принтираме каст фолиата, е HP Latex. Каст фолиото се отпечатва на висока резолюция, с мастила на водна основа, които са безвредни и са издръжливи на външни атмосферни влияния. След като се свалят от принтера, фолиата се ламинират с каст ламинат, за да се гарантира запазването на цветовете.

Веднъж готови, каст фолиата с ламинат е необходимо да престоят, преди да бъде започнато брандирането на автомобила.

Освен висококачествен печат, екипът на Top Print може да ви предложи и качествен монтаж. Нашите професионалисти имат дългогодишен опит в брандиране на автомобили и няма да направят компромис с качеството. Брандирането на автомобили може да е извършено частично или цялостно, като през процеса се спазват всички стъпки за доброто модифициране и поставяне на фолиата.

Едно от важните условия при брандирането на автомобили е то да се случи на закрито, почистено място. Така се осигурява постоянна среда, в която температурата няма да окаже негативно влияние, а прахоляка ще е контролиран.

Частичното брандиране спазва същите правила като цялостното брандиране на автомобили. То може да е еднакво ефективно като цялостното в зависимост от логото и общия дизайн. Понякога опростените стикери за коли или изрязаните цветни букви от плотерно фолио са достатъчни, за да се предаде атрактивно и ефектно послание. Частичното брандиране на автомобили спестява пари и носи едновременно добри резултати.

Кои са най-често задаваните въпроси, свързани с брандирането на автомобили?

 1. Какви фолиа използваме за брандиране на автомобили?

Висококачествените фолиа, които използваме са от cast серията на ORAFOL. Многослойното фолио е 110 микрона, а сред каталозите се откриват над 50 цвята. Във варианти мат и гланц, фолиата за брандиране на автомобили имат отлична стабилност и запазват завършека си дълго време. Печатаемите ширини на ролките са 1,00 / 1,22 / 1,50 м.

 1. Каква е цената на брандирането на автомобили?

Разходите за брандиране варират и крайната сума зависи от специфичните нужди на клиента. Процесът по брандиране на автомобили може да е различен и строго зависи кои етапи от него ще бъдат извършени: дали дизайнът ще се изработва от нас, какъв е размерът на превозното средство, каква част от него ще се брандира и коя част, за да се съобразят кривините.

 1. Колко дълго може да издържи брандирания автомобил?

Качеството на печата на фолиата без проблем може да издържи до 10 години. Все пак има фактори които влияят като начина на брандиране, покритието и правилната поддържа.

 1. Можете ли да опаковате автомобил с драскотини по боята, вдлъбнатини и ръжда?

Фолиото за обвиване на автомобили е тънко и гъвкаво, което му позволява да се приспособява красиво към контурите на автомобила. Така че, въпреки че може да се нанася върху несъвършенства, като стърготини от боя, имайте предвид, че ще се приспособи към тях – няма да ги покрие.

 1. Как да обслужва брандирания автомобил?

Брандираните автомобили могат да се почистват с автокозметични препарати и да се измиват на автомивки. Важно е поне 48 след брандиране автомобила да не се измива, за да не се наруши цялостта на визията.

Какви са плюсовете при брандирането на автомобили?

И така, най-важният въпрос е необходимо ли е да направите брандиране на автомобилите на бизнеса си? Отговорът зависи от ресурсите и от търсения ефект, но все пак ви представяме някои от важните предимства:

 1. Брандирането на автомобили освежава неговия външен вид – цвят, текстура или дизайн; можете да направите цялостно обновяване на колата си с правилното опаковане.
 2. По-достъпно е от други опции за персонализиране или модифициране на автомобилите. Например, повторното боядисване на автомобила има цена, така че брандирането може да бъде по-достъпна опция за тези, които искат да персонализират с ограничен бюджет.
 3. Защитавате боята си. Като се има предвид, че използваните фолиа се покриват с ламинати срещу надраскване, брандигът може да помогне за защита на боята от износване, разкъсване и увреждане от слънцето.
 4. За да рекламирате. Ако имате бизнес, опаковането е страхотен начин да покажете марката си в движение, без скъпо повторно лакиране.
 5. Вие определяте продължителността на персонализирането. Ако се притеснявате, че персонализирането на вашия автомобил може да повлияе на стойността му при препродажба, не забравяйте, че брандингът може да бъде премахнат професионално. Така всичко може да се възстанови в първоначалното му състояние.

Ако имате въпроси и колебания, можете да се свържете с наш търговски представител на: sales@topprint.bg или на burgas@topprint.bg

Какво представлява брандирането на автомобили?
Кои са най-често задаваните въпроси, свързани с брандирането на автомобили?
Какви са плюсовете при брандирането на автомобили?

Въпроси и Отговори:

Колко струва брандирането на автомобил?

Цените за брандирането на автомобили са едни от най-гъвкавите и динамичните. Брандирането на автомобили е процес, който зависи много от вида и размера на автомобила, типа на кривините и обхвата на брандировката. Едно брандиране със стикер може да струва 30 лв, може и да струва 300 лв. Най-добре е да ни изпратите запитване, а ние ще насрочим оглед и ще дадем цена при първа възможност.