Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Мегабордове

Начало » Външна реклама » Мегабордове

Мегабордове

Най-често използваните формати на Мегабордове са 8 х 3 м, 8 х 4 м и 12 х 4 м. Тези рекламни продукти обикновено се изработват от напечатан винил или винилна мрежа.

Мегабордовете са отлично средство за реклама по магистрали, натоварени главни пътища и пътни артерии, поради това, че зрелищните им размери осигуряват отлична видимост. Те са забележителни и имат пълен потенциал да въздействат върху наблюдателите. В зависимост от конструкциите, върху които мегабордовете се монтират, подходящи за изработката им могат да бъдат винил за предно осветяване (Frontlit) или винил за задно осветяване (Backlit). Ние ще се погрижим да получите правилните съвети при избора на конкретен тип медия, съобразено се със срока на рекламната Ви кампания, атмосферните условия или отличителността, на която държите.

Една от актуалните тенденции при поставянето на атрактивни мегабордове е свързана с добавянето на допълнителни приставки към напечатаното изображение. По такъв начин поставени, елементите създават 3D ефект на мегаборда и оживяват от отпечатаното изображение.

Най-полезната част от реализирането на кампания с мегабордове е това, че рядко остават незабелязани. И при все, че във външни условия, имаме само няколко секунди да забележим даден бранд, начинът с мегабордове е един от най-успешните.

За изработката на мегабордове винаги се налага и изпълнението на довършителни операции по подсилване на шевовете или поставяне на капси. В Top Print ще се погрижим да получите краен продукт, който е професионално изработен да издържа при силни пориви на вятъра, дъждове и други неблагоприятни климатични условия.

Калкани

Калканите са широкоформатни печатни изделия, най-често изработени от винил и с нестандартни размери, съответстващи на сградата, върху която се окачват.

Значителният им мащаб може да достигне дори стотици квадратни метри, поради което това рекламно средство е изключително силен инструмент за ефективна имиджова реклама и кампании с дълга продължителност. Нашият екип от професионалисти извършва довършителни операции по прецизна изработка на калканите, включително дейности по шиене, двойни и подсилени шевове или поставяне на капси.

Разгледайте актуалните ни проекти на следните линкове:

https://www.facebook.com/topprintvarna

https://www.instagram.com/topprintbg/