Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Барбарони

Начало » Ново » Барбарони

Екологични и устойчиви барбарони за всяко офисно, търговско или домашно простраство

Имате нужда от устойчиви барбарони за работното място? Искате да освежите офиса си и да впечатлите посетители и клиенти? Трябва да предадете бранд съобщение чрез отпечатани пуфове за аудиторията си? Тук в полза могат да влязат нашите барбарони!

Барбароните са перфектната алтернатива за сядане в работна среда, корпоративни събития, плажни клубове и разнообразни организации. От Top Print можем да изработим пуфове за големи корпоративни клиенти, така и да отпечатаме барбарони за дома, спрямо индивидуалните предпочитания на клиента. За направата на всеки пуф използваме мастила на еко основа, ръчно подшиване на всеки детайл, както и висококачествен пълнеж за вътрешния калъф. Така – на всеки етап от производствения процес се подсигуряваме, че ще предоставим най-добро качество на барбарона за клиента ни.

Рекламните пуфове и пуфовете с индивидуален дизайн

В пазарна ера, в която е все по-важно да задържим разнообразието и отличителните черти на корпоративните продукти, рекламният барбарон е категоричен начин за спечелване на вниманието. Свободата, която имате при избора за дизайн, подсигурява важното предимство – да изтъкнете пред конкурентите.

От друга страна – барбаронът е чудесна, атрактивна и различна мебел, която с лекота може да се впише точно в атмосферата на Вашия дом. Не само, че не ви ограничаваме в конкретни цветови гами или застоели дизайни, а напротив: Вашият пуф ще отговаря напълно на цветовете и стила на стаите в дома ви.

В стандартна форма на круша, отпечатаните от нас барбарони идеално съвпадат с всяка позиция на тялото и са удобна и креативна мебел. Подходящи, както за деца, така и за възрастни, този барбарон може да намери място във всекидневната, детската стая, градината или около басейна. Това го прави продукт особено адаптиращ се към всякакви заведения, пространства и среди. Ето част от местата, за които можете да поръчате:

 • модерни офиси;
 • Playground кътове;
 • барове и клубове;
 • плажове;
 • чакални;
 • зали за отдих, зали за спорт и култура, зали за обучение;
 • рецепции на хотели, заведения, бизнес пространства;
 • специални празнични кътове за частни партита (рожден ден, моминско/ергенско, семейно парти) и други.

Най-хубавата част на предлаганите от нас барбарони е това, че не съществува ограничение в дизайните. Имате собствен? Изпратете ни го! Имате идея и искате някой друг да я реализира? Ние ще изработим индивидуален дизайн за Вашите фирмени или лични барбарони.

Как се изработва един барбарон?

Ние от Top Print предлагаме барбарони в три размера. Голям барбарон „смокиня“, малък барбарон „смокиня“ и барбарон табуретка. Размерите, в които ги предлагаме са, както следва:

 • Малък пуф 108/60 см
 • Голям пуф 128/70 см
 • Табуретки диаметър 52 см

Производственият процес включва няколко етапа. Първият е свързан с подбор на правилното изображение за Вашия барбарон. За да се отпечата текстилът с максимално качество е необходимо избражението, което клиентът избира да е в голям размер. Условно, от Top Print за голям размер на изображението считаме поне 2 МБ или поне 2500 пиксела. Ако конкретно изображение ви е харесало, но то се е оказало малко при проверка с търговския ни отдел – не се притеснявайте – екипът ни от предпечатни специалисти и дизайнери може да ви даде идеи или насоки как да го подобрим. Всеки дизайн на барбароните може да се коригира!

Веднъж, когато се спрем на изображение или Ваша снимка, преминаваме към процесът на печат. Текстилът, от който се прави основният калъф на барбарона, се нарича еко дисплей. Еко дисплеят е текстил на полиестерна основа и се печата на широкоформатен принтер, работещ с еко мастила. Принтерът, който печата текстила, използва помощна „печка“, която нагрява мастилата и текстила и нанася изображението практически завинаги върху материала. Това е особено важно за барбароните, тъй като те са мебел, която подлежи на честа употреба.  Почистването им в пералня без цинтрофуга няма да повлияе на печата – напротив цветовете се запазват по стандартния начин, както при прането на повечето синтетични дрехи и материали.

Когато текстилът е отпечатан, той трябва да бъде подшит с правилната кройка. За да се направи барбарон с форма „смокиня“, парчетата се изрязват и подшиват от нашите дългогодишни шивачи. Детайлите се свързват внимателно, за да не се наруши общото изображение.

За да се напълни текстилът с пълнеж, от Top Print правим и допълнителен (вътрешен) калъф, който да съдържа EPS гранулите. Той се зашива изцяло, за да няма възможност да се разсипе във външния калъф състава, но винаги може да се донапълни или обнови с гранули.

Пълнежът на барбароните

За да напълним вътрешния калъф на барбароните използваме висококачествени EPS гранули. Това са топчета от експандиран полистерен с фин диаметър. Те са олекотени, с висока влагоустойчивост и висока термоустойчивост. Ако бъдат изложени на въшни – влажни пространства, ще е необходимо всеки ден в продължение на година да се изливат 30 л дъжд, за да се увреди състава на топчетата. Ето толкова издръжливи са те!

Колкото по-малък е диаметърът на EPS гранулите толкова по-малко слягат в барбароните те. Това означава, че при ежедневно натоварване и излолзване, нашите барбарони няма да слегнат така, както би слегнал барбарон, направен с по-ниско качество на гранулите.

Цена на пуфовете

Има разнообразие в съотношението барбарони цени, тъй като всеки пуф е с индивидуален дизайн. При повече поръчки цената на барбароните става по-ниска. Барбарони на цени от 48 лв.

Рекламните пуфове и пуфовете с индивидуален дизайн
Как се изработва един барбарон?
Пълнежът на барбароните
Цена на пуфовете

Препоръчителна информация:

 1. Барбароните са изцяло с изработени, напечатани и ушити в текстилната база на Top Print.
 2. Пуфовете могат да бъдат, както с печат по ваш дизайн, например с вашето лого, бранд цветове или мото, a и с дизайн, предложен от нас!
 3. Удобната мека мебел е с форма “круша” и с размери: или 108 х 60 см, или 128 х 70 см. Табуретките са с диаметър 52 см.
 4. Тегло: големият барбарон около 4 кг, малкият барбарон около 2 кг, а табуретките под 500 гр.
 5. Пълнежът е от стандартните EPS (стиропорени) гранули – първо качество. Те са консуматив, който по-трудно се експлоатира и лесно може да бъде допълван.
 6. Пуфовете се състоят от вътрешна и външна част:
  Вътрешната част на барбарона е чувал от бял текстил, в който се намират гранулите. Той разполага с висококачествен цип за допълване.
  Външната част на барбарона е текстилен калъф с висококачествен печат и цип, който дава възможност за смяна и пране.
 7. Препоръчва се прането на калъфите да бъде до 40 градуса, центрофуга до 800 оборота и сушилня на спортна програма. Не се гладят!
 8. Подходящи са за дома, офиса, Playground кътове, барове и клубове, плажове, чакални, зали за отдих, зали за спорт и култура, зали за обучение, библиотеки, хотели, специални празнични кътове за частни партита (рожден ден, моминско/ергенско, семейно парти) и т.н.
 9. Препоръка: Поставяйте вътрешната бяла част във външната така, че циповете да не съвпадат, за да нямат децата достъп до вътрешния.
Въпроси и Отговори:

Защо барбароните са скъпи?

Барбароните, които в Топ Принт печатаме са направени с най-висококачествени материали. Като започнем от технологията, с която се печата текстила за барбароните, продължим със степента на персонализацията, двойния калъф, който подшиваме, за да е максимално безопасен барбарона, и завършим със специализираните EPS гранули, които ползваме за пълнеж.