Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Текстилни картини за стени

Начало » Ново » Текстилни картини за стени

Текстилните картини за стени са изразителен и атрактивен начин да заявите себе си.

Текстилните картини за стени носят усещане за уют, те са иновативни и адаптивни. Лесната им подмяна, дълбочината на цветовете и нестандартното им окачване ги прави луксозен и идентифициращ аксесоар за дома или офиса.

Печатът на текстил за картини, който Топ Принт използва, се нарича беклайтекс / backlightex. Това е материал, който предава жизнено цветовете, без значение дали картината е засветена или не. Посоченият текстил се вгражда в улеите на предварително изрязани алуминиеви рамки. Рамките от алуминий винаги са изработени от висококачествен материал, по предпочитан размер и в дебелина, избрана от клиента. Могат да бъдат тънки (1,5 см) – несветещи или по-дебели (4,5 см, 7,5 см), които се използват за светещи кутии. Двата вида рамки се монтират директно върху стената и веднъж сложени позволяват честата подмяна на отпечатаното изображение.

Така дори да Ви е омръзнала вашата текстилна картина за стена, можете с минимални средства и ресурси да я смените с актуална. Елегантни, иновативни и практични, Вашите текстилни картини за интериора гарантирано грабват вниманието.

Каква е технологията на изработка на текстилните картини за стени?

Текстилните картини за стени са иновативен и зрелищен начин, по който можете да изразите себе си, стила на дома или бизнеса си. Текстилът за картините за стени е отпечатан на принтер с висока резолюция и UV мастила. Веднъж свален от машината, към текстила се ушива силиконова лента, с която впоследствие се способства окачването на текстила в рамката на стената.

UV мастилата, с които се отпечатват текстилните картини за стени, са неслучайни. Те – заедно в контакт с backlightex текстила – могат да пропускат светлина. По такъв начин ние можем да осветим по Ваше желание вашата текстилна картина за стена. На гърба на алуминиевата рамка се нареждат LED диоди, инсталира се захранването, поставя се копче за включване и изключване на осветлението. После сами решавате кога вашата текстилна картина за стена да свети и кога – не.

Текстилните картини за стени са най-елегантното решение за декорация, познато до момента в интериорната реклама. Фотореалистичният печат обогатява текстилните повърхности с детайлност, дълбочина и достоверни, консистентни цветове. Във вътрешни пространства, текстилните пана могат да запазят изразителността си в продължение на години.

Системата за рамкиране с алуминиеви панели може да е едностранна или двустранна и винаги позволява безпроблемна смяна на визията от текстил. Тя е дотолкова лесна, че на практика може да се извърши от всеки и не задължава някаква предварителна подготовка или квалификация.

Алуминиевите профили на текстилните картини за стени

Алуминиевите модули могат да бъдат изработени в правоъгълна форма и в разностранни размери. Когато рамката е готова, напечатаният текстил се вгражда в нейните улеи посредством силиконова лента. Крайният продукт е здраво прикрепен и опънат по продължението на рамката. Този начин на монтаж гарантира изпънатият вид на Вашата текстилна картина за стена.

Предлаганите профили за изработка на нашите текстилни картини за стени могат да бъдат: тънък едностранен, едностранен, двустранен, двустранен светещ. Дебелината им зависи от приложението на рамката, а също и от личните предпочитания на клиента.

Кои са основните предимства на текстилните картини за стени пред останалите картини за стени?

  1. Персонализация като никоя друга за Вашата текстилна картина за стена

Текстилните картини за стени могат да бъдат в разностранни размери и са перфектната комбинация между гъвкавост и грация, която подобрява всяка среда. Всички текстилни картини могат да бъдат изработени в размер по предпочитание. Текстилните картини за стени могат да бъдат с добавено осветление или без. Визията, която искате да бъде отпечатана също може да е избрана от вас. Рекламно изображение, постер на любимия ви филм или снимка от сантиментален момент – вие избирате. Това са част от нивата, на които се извършва персонализация на Вашата картина за стена.

Може би най-важното предимство е че текстилната картина за стена търпи подмяна. Тоест, веднъж след като Ви омръзнало изображението, Вие лесно може да го замените с ново. Така инвестирате в картина за стена, който може да олицетворява всичките ви актуални интереси или спомени.

  1. Олекотена конструкция на рамките на текстилните картини за стени и улеснен монтаж

За да се улесни инсталирането, отпечатаният текстил за картината за стена се вгражда със силиконова лента в улеите на текстилната рамка. Това прави монтажа толкова лесен, че на практика може да бъде извършен от всеки. Не е необходимо някакво допълнително оборудване или компетенции.

  1. Текстилни картини за стени с добавено LED осветление или без

Предлаганите модули за текстилни картини за стени могат да бъдат и с добавено осветление, и без. Диодите се разполагат на равно разстояние на гърба на алуминиевата рамка, направен от PVC плоскост и прикрепен към алуминия. Светодиодите предават изразителност, а осветяването  прави цветовете по-живи, по-изразителни, по-впечатляващи.

Въпреки направата от всички конструктивни части: алуминиеви профили, конектори, диоди, PVC гръб и текстил, цялостната текстилна картина за стена е изключително лека. В Top Print предлагаме и различна дебелина на самите профили: тънък несветещ едностранен (1.5 см), едностранни за светещи рамки (3 и 4.5 см), и двустранни (6 см) за светещи или несветещи рамки.

  1. Текстилни картини за стени с детайлност на изображенията

Широкоформатният принтер MIMAKI, който може да напечата непрекъснато изображение до 3 м, достига резолюция до 1440 DPI. UV мастилата, които той използва, са от най-високо качество. Дори и използвани при печат на комерсиални медии като винил, фолио, хартия и експлоатирани на външни условия, цветът не избледнява в продължение на години. Това означава, че текстилът, използван за вашата текстилна картина за стена, ще остане години наред непокътнат. Медията е водоустойчива, търпи почистване с вода и неагресивни препарати и лесно се изпъва по дължината на рамката – без да образува гънки и без да има неравномерни участъци.

Ако все още имате колебания дали да изберете текстилните картини за стени от Топ Принт, помислете повторно. Ето нашия списък с ПЕТ основни причини защо текстилните картини за стени са подходящи точно за Вашия дом или офис:

  1. Естетика: Картините за стени са акцент на всяко пространство. Ефектът, който те могат да имат, когато са отпечатани с висококачествени мастила, е въздействащ и дълготраен. Цветовете, особено при засветени текстилни картини за стени, се предават толкова плътно, че почти „оживяват“ изображението.
  2. Продуктивност: Компактни и леки, текстилните картини за стени са подходящи за позициониране на всяко място, което клиентът определя за стратегическо.
  3. Олекотеност: Изработени само от алуминиеви профили, диоди и принтиран текстил, текстилните рамки са изключително леки и лесни за транспорт. Една текстилна  рамка с размери 1 х 2 м тежи по-малко от 15 кг. Начинът на осветяване на текстилните картини за стени е направен да консумира малко електроенергия.
  4. Дълготрайност: Наистина не съществува срок на експлоатация на текстилните картини за стени – те практически са вечни. Удачни са за всяка една бързопроменяща се комуникационна интериорна среда.

Ако имате идея как да изглежда Вашата текстилна картина за стена, свържете се с нашите търговски представители, за да обсъдим възможностите за изработка.

 

Каква е технологията на изработка на текстилните картини за стени?
Алуминиевите профили на текстилните картини за стени
Кои са основните предимства на текстилните картини за стени пред останалите картини за стени? </a


Warning: Attempt to read property "use_trailing_slashes" on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://topprin...') #1 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xFDks\xDB...') #2 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/topprint/public_html/wp-includes/functions.php(5427): ob_end_flush() #5 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/topprint/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #8 /home/topprint/public_html/wp-includes/load.php(1280): do_action('shutdown') #9 [internal function]: shutdown_action_hook() #10 {main} thrown in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564