Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Брандиране на микробуси

Начало » Брандиране на транспортни средства » Брандиране на микробуси

В Top Print извършваме цялостно или частично брандиране на микробуси.

Медиите, които използваме, са плътни, еластични и специално създадени за ползите на транспортната реклама.  Такива са например автомобилното фолио, перфо фолио за прозорци, фолио за затъмняване, ламинат. Тези тясно специализирани материали са ефикасни особено при брандиране на неправилни страни и кривини. Важно е материалът, който покрива повърхността да пасва плътно по нея и да търпи корекции, докато трае монтажът на фолиата. Медиите са с висока издръжливост срещу неблагоприятните климатични влияния и имат дълъг период на експлоатация. Всички напечатани медии, предвидени за брандиране на микробуси и брандиране на лекотоварни автомобили, са устойчиви на слънчеви и UV лъчи, сняг, дъжд, почистване с автокозметични препарати.

Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандирането – от оразмеряване и изготвянето на чертеж, през предложения за дизайна, до самото отпечатване и облепяне на транспортното средство.

Какво е брандирането на превозни средства всъщност?

Брандирането на микробуси ги превръща в движещ се билборд, от който можете да извлечете множество предимства. Добро решение е да се доверите на брандирането на лекотоварни автомобили, за да направите така, че те да плащат за самите себе си. Брандирането на микробуси е услуга, която ще допринесе за вашия оборот с най-рентабилната реклама, която може да се купи. Или просто казано – това е като да имате огромен търговски екип, работещ отдадено за вашия бизнес 24/7.

Избирайки да се доверите на брандирането на превозни средства на Top Print, вие си осигурявате отлично проектирана графика за вашия микробус или лекотоварен автомобил. С брандирането на микробуси вие ще привлечете много нови клиенти. Ще генерирате огромна информираност за вашата марка или за услугите, които предлагате. Не забравяйте, че при облепяне на микробуси ключът към успеха е добре проектираният дизайн. Затова сме насреща, ако имате нужда от съдействие при оразмеряването и позиционирането на визия/текст. Тъй като държим на качеството, когато избирате брандиране на превозни средства при нас, ще имате възможност да работите с опитни дизайнери и монтажници.