Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Фототапети

Начало » Интериорен дизайн » Фототапети

Фототапетите са лесен и стилен начин да актуализирате дома и офиса си

Придайте на дома си персоналното докосване, което заслужава. Преобразувайте стените на офиса си. Превърнете една проста декорация в изразителна стена от персонализирани фототапети. Ние от Top Print ще отпечатаме Вашият фототапет – такъв, какъвто сте си го представяли.

Независимо дали искате освежаване на стаята или цялостна трансформация на пространството, фототапетите в спалнята, детската стая, кухнята, домашния или корпоративния офис, ще съберат погледите. Изцяло персонализирани, фототапетите изразяват вашата индивидуалност и нещата, които ви влекат и обичате. С многобройни опции за размери, изображения, материали и персонализиране, вие наистина можете да направите фототапетите си по ваш вкус.

Спецификация на фототапетите

Всеки фототапет може да бъде отпечатан върху гладна или релефна повърхност. Релефните повърхности за фототапети, с които Top Print разполага, се наричат linen (лен), sand (пясък), dune и japon. За всеки един от тях може да получите мостра, за да придобиете по-добра представа от релефа на фототапетите.

В процеса на печат на фототапети се използват латексови мастила, които са мастила на водна основа. По състав те наподобяват акрилните бои, използвани за боядисване на вътрешни помещения. Това ги прави безопасни за използване във всякакви пространства. Техниката на производство гарантира отпечатването на екологично чисти фототапети, които са напълно безвредни. По спецификации на HP мастилата и тапетите – фототапетите дори могат да се използват в помещения с по-високи изисквания като болници, детски градини, училища и подобни.

Спецификация на фототапетите

Предимства на фототапетите

Неограничените възможности за фототапети и разнообразието от варианти, изображения и текстури, могат да създадат уникална среда по бърз, лесен и достъпен начин. Печатът на фототапети е печат за по-интересен интериор. Тази атрактивна интериорна добавка дава цвят, текстура и обогатява с мотиви всяко пространство. Със съвременните технологии за печат на фототапети върху гладки или релефни повърхности, фототапетите създават ексклузивни декорации.

Печатът на фототапети е лесен начин за освежаване на пространствата. Фототапетите изглеждат и се поставят като всеки друг тапет. Фототапетите са изработени от материали, които не усложняват процеса по окачване на отпечатани тапети и са устойчиви на влага и слънчева светлина.

Едно от основните предимства при печата на фототапети в Топ Принт е възможността вие да изберете широчината на тапета си. За разлика от повечето фототапети, които се предлагат в стандартна еднометрова широчина, тук това не е задължително правило. Можете да отпечатате Вашето изображение на широчина до два метра и половина за фототапетите си.

Висока персонализация на фототапети

Фототапети с любимо животно. Фототапети с любимо място или пейзаж. Фототапети с любим филм, сериал или музикална група. Вие избирате изображението, ние го напечатваме. Можете изцяло да персонализирате стаите около вас и нещо повече – да изразите себе си. Напълно индивидуално – само чрез фототапети.

Придайте на коридорите в дома и офиса си усещане за лукс с фототапети. Възползвайте се от възможността да превърнете първото впечатление на Вашето пространство в атрактивно убежище с фототапети за коридори.

Спалнята е мястото, където започвате и завършвате деня си – направете я място, подходящо за сладки сънища с нашите фототапети за спалня. Кухнята пък е сърцето на дома – внесете малко стил с красива стена и цветен фототапет за кухня. Независимо дали става дума за детска спалня, бебешка стая или детска стая за игри, можете да създадете забавни и хипнотизиращи стаи, като добавите фототапети за детски стаи. С персоналните фототапети Вашето дете може да се потопи в среда на уют, въображение и царство на любимите си детски герои.

Фототапетите могат да бъдат бягство и релаксация не само за дома, но и за бизнеса ви! Впечатлете клиентите и превърнете офисното си простанство в изразително и нестандартно място, което да се помни дълго след заминаването им! Независимо дали търсите освежаване на офиса, пълно преобразяване или нещо между тях, Top Print може да ви помогне да посрещнете нуждите на вашия бизнес от декориране с много идеи за фототапети.

Как да персонализирате фототапети съвместно нас?

Стандартните тапети, които предлагаме са на дистрибутора HP. Те изглеждат и се монтират като всеки друг тапет. Ако имате различни предпочитания за материала, от който да се направи Вашият фототапет – можете да се свържете с нашите търговци. Разполагаме с вариации от медии за фототапети като: самозалепваща хартия, самозалепващо фолио, самозалепващ текстил за стени и самозалепващи тапети. Попитайте кой вариант е най-добрият за Вашето пространство на sales@topprint.bg или на burgas@topprint.bg

Стъпка 1: Измерете стената за фототапета си

Използвайте ролетка, за да измерите ширината и височината на вашата стена. Ако площта е над 1 m широка или висока, препоръчваме да повторите измерването на интервали от 1 m (тъй като стените ви може да не са напълно прави). Вземете най-голямата ширина и височина, след което добавете 8 см. Така ще имате допълнителен тапет, който можете да отрежете, за да се гарантира, че стената е напълно покрита с изображението на фототапета.

Стъпка 2: Изберете размерите на фототапета и изображение

Изпратете ни размерите и изображението, което сте харесали. Ако искате предварителна визуализация, можете да ни изпратите и снимка на помещението, за да наместим избраната картинка. Така ще имате предварителна представа за това как ще изглежда крайния ви фототапет.

Стъпка 3: Печат и монтиране  на фототапети

Печатаме фототапета само след Вашето одобрение за местата, на които ще бъдат позиционирани отделните снадки (местата, на които изображението ще бъде нацепено). Печатът е с мастила на водна основа, така че крайният фототапет не е удачно да бъде третиран с вода. Не е измивен. Това би довело до нарушаване цялостта на изображението. Монтажът се извършва като монтажът при всеки друг тапет. С обикновено лепило за тапети, вашият фототапет ще прилепне плътно на стената, а ние гарантираме за дългата му издръжливост.

Защо да изберете Top Print за Вашите фототапети?

Eто част от предимствата на печатниците ни, заради които да изберете печат на фототапети при нас:

  1. Нямаме изискване за минимален тираж. Можете да отпечатате еднократно фототапет с широчина половин метър, а можете и да печатате в огромни квадратури.
  2. Нашите мастила и тапети идват със сертификати за качество и покриват множество здравни изисквания.
  3. Нямаме конкретна ширина на ролката на материала, която окачваме на машината. Можете да попитате нашите търговски представители кой вариант и каква ширина на медията биха били най-подходящи за Вашия персонален случай.
  4. Работим със самозалепващи медии и медии, които залепват със стандартно лепило за тапети.
  5. Крайният фототапет, който Ви предоставяме, няма неприятен мирис.
  6. Фототапетите са с висока издръжливост и са идеални за натоварени домакинства с голям трафик.

Предимства на фототапетите
Висока персонализация на фототапети
Как да персонализирате фототапети съвместно нас?
Защо да изберете Top Print за Вашите фототапети?

Въпроси и Отговори:

Как мога да превърна изображение във фототапет?

Всяко изображение с висока резолюция може да се използва за направата на персонализиран тапет. Необходимо е да ни изпратите ваше лично изображение, или такова от интернет, но с голям размер, и ще можем да ви направим визуализацията на вашия фототапет. Размерите и изображенията на фототапетите са по избор на клиента.