Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Печат върху мебелни повърхности

Начало » Интериорен дизайн » Печат върху мебелни повърхности

В Топ Принт можем да направим печат върху мебелни повърхности. Имате неограничени възможности в избора на изображение, което да допълва всяка тематична интериорна атмосфера.

Веднъж отпечатан, крайният продукт е с ярки цветове, дълготраен живот на визията и издръжлив на външни условия и почистване с препарати.

Печатът на мебелни повърхности позволява високо персонализиране и превръщането й в уникална мебел.

Приложение на печата върху плоскости

С печат върху мебелни повърхности вие можете да постигне изключителни резултати. Плоскостите са отличен избор за рекламни материали, с които да утвърдите името си и да привлечете нови клиенти. Освен това плоскостите са невероятна възможност да освежите интериора на дома или офиса си. Многообразието от мебелни повърхности, върху които можем да отпечатаме вашите идеи и дизайни, ще ви позволи да разкрасите всяко помещение. Неслучайно много фирми залагат на вътрешното оформление на офисите си. Tака едновременно се създава комфорт на служителите и се изгражда у клиентите усещане за спокойствие. Всеки ваш клиент, който види съвършенството в офиса ви, много лесно ще се довери на услугите и продуктите ви.

Стандартните плоскости, които се използват са ПДЧ плоскости и МДФ плоскости. Ние от Топ Принт можем да направим печат върху мебелни повърхности с размери 2 х 3 м и височина на материала почти 2 см. Способностите на принтерите ни за печат и изрязване позволяват обработването на широка гама продукти. Така включително могат да бъдат отпечатани мебелни повърхности, предварително откачени от мебели – като гардероби, скринове, рамки, табла и пр. Така с печат върху мебелни повърхности, вие можете да освежите всяка омръзнала мебел у дома или офиса и да й вдъхнете свежест. Печатът върху плоскости ще ви помогне дори ако желаете да направите подарък на свой близък с отпечатването на красива снимка. Не пропускайте да се възползвате от устойчивостта, стила и пъстротата на перфектния печат върху плоскости, който ние от Top Print ще осигурим за вас.