Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

#4 CBA – ДА ПОКАЖЕШ СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

Начало » #4 CBA – ДА ПОКАЖЕШ СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

Начало » #4 CBA – ДА ПОКАЖЕШ СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

#4 CBA – ДА ПОКАЖЕШ СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

Във време, в което все повече говорим за ограничени ресурси, глобално затопляне, хуманност, е все по-важно да работим в посока на действителното им оптимизиране и генериране на алтернативи. Такива например могат да бъдат споделената инициатива и реализирането на социално-отговорни кампании. В подкрепа на това схващане е и познатият ни бранд супермаркети CBA.

 

Само за изминалата година, те имат осъществени няколко успешни, общозначими кампании. Благотворителността за събиране на дрехи за подпомагане на Българския червен кръст е трогващ пример. С разположените контейнери пред своите обекти, CBA подпомага кризисния резерв за помощ от БЧК на пострадали при бедствия и аварии. Друга инициатива е направената в края на изминалата календарна година кампания за събиране на храна за бездомните животни. Под надслов „Купи, дари, нахрани бездомно животно“ бяха събрани над 100 кг храна за кучета и котки. Хуманитарните начинания не спират до тук. Актуален пример е кампанията за засаждане на 8000 млади дръвчета. Озаглавена „Да засадим гора със CBA“, тя представи и екоторбичките на бранда за опазване на околната среда.

 

За да се включите в някоя от социално-отговорните им акции, последвайте страницата на супермаркети CBA във Фейсбук, където можете да следите какво ново предприема бранда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *