Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

5 ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТЕКСТИЛНАТА РАМКА

Начало » 5 ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТЕКСТИЛНАТА РАМКА

Начало » 5 ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТЕКСТИЛНАТА РАМКА

5 ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТЕКСТИЛНАТА РАМКА

Изработка на светещи текстилни рамки – с профили от алуминий, LED осветление и директно отпечатан текстил за задно осветяване!

 

Осветлението на текстилните рамки е хомогенно разпределено по цялата повърхност на рамката. Диодите – поставени откъм гърба на рамката, добавят по-висока изразителност на цветовете и рекламната визия „оживява“ във всяко пространство. В краищата на всяка рамка има улеи, към които със силиконова лента, лесно се изпъва текстила.

5 основни причини защо да изберете текстилната рамка за Вашия интериор:


1. Естетика: Текстилът се печата с UV мастила, които предават отлично цветовете. LED-диодите са прикачени към алуминиевия профил и са специално направени, за хомогенна дифузия на светлината.

2. Продуктивност: Компактни и леки, текстилните рамки са подходящи за позициониране на всяко място, което Вие определите за стратегическо.

3. Олекотеност: Изработени само от алуминиеви профили, диоди и принтиран текстил, тези рамки са изключително леки и лесни за транспорт. Една рамка с размери 1х2м тежи по-малко от 20 кг.

4. Бърза и лесна подмяна на визията: С пришита силиконова лента по краищата на текстила, е достатъчно само той да се постави плавно в улеите на текстилната рамка. Смяната може да се извърши от всеки, без да са необходими допълнителни материали или компетенции.

5. Дълготрайност: Начина на осветяване на тези рамки е направен да консумира малко електроенергия. Освен това, рамките са дългосрочно интериорно решение – веднъж направени, върху тях може да се сменя рекламната визия често. Удачни са за всяка една бързопроменяща се комуникационна интериорна среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *