Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

„CHOCOLATE SHOP“ В БУРГАС – ИНТЕРИОРНО И ЕКСТЕРИОРНО БРАНДИРАНЕ

Начало » „CHOCOLATE SHOP“ В БУРГАС – ИНТЕРИОРНО И ЕКСТЕРИОРНО БРАНДИРАНЕ

Начало » „CHOCOLATE SHOP“ В БУРГАС – ИНТЕРИОРНО И ЕКСТЕРИОРНО БРАНДИРАНЕ

„CHOCOLATE SHOP“ В БУРГАС – ИНТЕРИОРНО И ЕКСТЕРИОРНО БРАНДИРАНЕ

Top Print брандира интериора и екстериора на новооткрития “Chocolate shop” в Бургас.

Декорирането на витрини и външни стъклени панели помага за създаването на приветлива атмосфера още на входа на търговското пространство. Възможностите за печат на индивидуални визии са неограничени и заедно с това, често при апликирането на фолио, могат да се добавят различни ефекти. Както е онагледено например, детайлите от отпечатаното изображение могат да бъдат изрязани по контур, за да добият определена форма и да грабнат със своята нестандартност. За брандирането на този екстериор е използвано висококачествен самозалепващ материал, отпечатан с латексови мастила и ламиниран за допълнителна защита.

 

Грабваща добавка към външното оформление на магазина е и добавената дисплейна фигура.

Изработена от 8-милиметрова PVC плоскост, фигурата във формата на мече, е директно напечатана на флатбед принтер. Цветопредаването на технологията, заедно с използваните UV мастила, създава изразителен отпечатък, който гарантирано издържа в продължение на години, дори при излагане на външни условия.

Последният атрибут на екстериора са добавените подови стикери пред входа на магазина. Те са изработени от златно, плътно фолио, изрязано по зададени параметри, следващи сложен контур.

Интериора на магазина е обогатен с няколко на брой рекламни пана, изработени от PVC материал, и коматексова кутия, която е с размери 1,8 х 0,45 метра.

Всички рекламни материали са отпечатани с мастила, които са издръжливи, безопасни при използване в интериора и които създават крайни продукти с ясни и наситени цветове.

Свържете се с нашите специалисти, които ще ви посъветват на всеки етап от процеса на изработка, за да ви помогнат заедно да имплементираме идеите Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Attempt to read property "use_trailing_slashes" on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://topprin...') #1 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xBDk\x93\e...') #2 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/topprint/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #5 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/topprint/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #8 /home/topprint/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #9 [internal function]: shutdown_action_hook() #10 {main} thrown in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564