Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

ФОЛИО ЗА АРХИТЕКТУРНИ РЕШЕНИЯ

Начало » ФОЛИО ЗА АРХИТЕКТУРНИ РЕШЕНИЯ

Начало » ФОЛИО ЗА АРХИТЕКТУРНИ РЕШЕНИЯ

ФОЛИО ЗА АРХИТЕКТУРНИ РЕШЕНИЯ

Иноваторското DI-NOC фолио е най-новото попълнение в семейството на 3M фолиата, подходящи за апликации на всякакви повърхности, стени и мебелни плоскости. С над 800 текстури, сред които и имитации на дърво, метал, камък и лен, тези материали могат да превърнат интериора в истински вдъхновяваща атмосфера.

Леко, самозалепващо и невзискателно откъм монтаж, DINOC фолиото спестява време, разходи за труд и материали.

Тази медия е подходяща за вътрешно и външно брандиране и особено, когато искате съществено освежаване на интериора или екстериора, за кратко време и при минимални разходи.

Огромният избор от текстури, които предлагаме, приличат на естествените материали не само по цвят, но и по допир. Фолиото е атрактивен заместител на естествените материали, спестява време при ремонтни дейности и за апликирането му не е необходимо някаква сериозна предварителна обработка на стените и повърхностите.

По структура DI-NOC фолиото е многослойно, включващо в състава си покривен ламинат, който е устойчив откъм почистване, външни въздействия, третиране с препарати и химични вещества. Специалната UV-защита на фолиото позволява задържането на цветовете и текстурите за период от 12 години, без да бъде нарушена тяхната цялост и изразителност. На светлите повърхности може да се печата с латексови мастила, а по този начин могат да бъдат създадени елегантни, персонализирани и ефектни декори за всеки интериор.

Серията Pure Color на DI-NOC е с покривна, антибактериална защита и е сертифицирана за използване в лечебни заведения, дентални клиники, спа и уелнес центрове и козметични салони.

Свържете се с нашите специалисти, за да Ви консултират относно възможностите за печат и изработка, и да обсъдите идеите си за създаването на Вашето уникално интериорно пространство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *