Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

ИНТЕРИОРНО ОФОРМЛЕНИЕ ЗА МЕЧТАТЕЛИ

Начало » ИНТЕРИОРНО ОФОРМЛЕНИЕ ЗА МЕЧТАТЕЛИ

Начало » ИНТЕРИОРНО ОФОРМЛЕНИЕ ЗА МЕЧТАТЕЛИ

ИНТЕРИОРНО ОФОРМЛЕНИЕ ЗА МЕЧТАТЕЛИ

ОУ „П.Р.Славейков“ тази година откри новият си център за иновативно обучение, а нашият екип беше част от създаването на това училище за мечтатели.

С помощта на иновативните технологии и дигиталните принтери за широкоформатен печат, добавихме вдъхновение на интериора с пъстър и експресивен печат. Резултатът: шест класни стаи и основен коридор са преобразени спрямо изискванията за съвременна образователна среда. Стаите са превърнати в домове на математиците, на сладкодумните разказвачи на приказки, на изкуствата, на природолюбителите, на смелите пътешественици и на спортистите. Тапетите, които имплементират идеите са изцяло отпечатани с латексови мастила. Тези мастила са мастила на водна основа и затова са абсолютно безвредни за ползите на интериора.

За вътрешния дизайн на коридора са изрязани PVC плоскости по сложен контур и са напечатани с емблематични стихотворения от български автори. Детайлните цветове и играта с контурите посрещат малчуганите в това училище за мечтатели.

  • Печат на тапети;
  • Изразяване на фигури по сложен контур;
  • Персонализирани декорации за интериора;
  • Интериорни предложения;
  • Монтаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Attempt to read property "use_trailing_slashes" on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://topprin...') #1 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xBDy\x93\xDC...') #2 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/topprint/public_html/wp-includes/functions.php(5427): ob_end_flush() #5 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/topprint/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #8 /home/topprint/public_html/wp-includes/load.php(1280): do_action('shutdown') #9 [internal function]: shutdown_action_hook() #10 {main} thrown in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564