Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРИНТ СТЪКЛА – ДИРЕКТЕН UV ПЕЧАТ

Начало » ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРИНТ СТЪКЛА – ДИРЕКТЕН UV ПЕЧАТ

Начало » ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРИНТ СТЪКЛА – ДИРЕКТЕН UV ПЕЧАТ

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРИНТ СТЪКЛА – ДИРЕКТЕН UV ПЕЧАТ

Предпочитан вариант за интериорните и декоративните индустрии, принт стъклото предава жизнени и наситени цветове. Технологията запечатва изображението и посредством използваните от нас машини, гарантира дълготрайност на мастилата.

Преминавайки през термична обработка и UV-сушене, печатът остава защитен от задната страна на плоската повърхност, а изображението практически не подлежи на увреждане, одраскване или избледняване. Важна характеристика на напечатаното стъкло е и свободата, която дава при самия процес на изработка. Цветовете са с ярък и солиден израз. Възможно достижими са и добавена плътност посредством увеличено количество бяло мастило, както и повишена прозрачност чрез редуцирането му.

Директният печат върху стъкло се осъществява от екологично-съобразна и безопасна машина, което превръща крайния продукт в абсолютно безвреден за Вашия дом, офис или заведение. Свържете се с нашите специалисти, за да Ви консултират относно възможностите за печат и изработка, и да обсъдите идеите си за създаването на Вашето уникално интериорно пространство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *