Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

ПРЕДИМСТВАТА НА ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ В ИНТЕРИОРА

Начало » ПРЕДИМСТВАТА НА ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ В ИНТЕРИОРА

Начало » ПРЕДИМСТВАТА НА ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ В ИНТЕРИОРА

ПРЕДИМСТВАТА НА ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ В ИНТЕРИОРА

Широкоформатният дигитален печат разширява границите на интериорния дизайн и насърчава креативността като преоткрива и предлага нови възможности.  Затова, ако целта Ви е да създадете вдъхновяващи пространства, които отразяват индивидуалност и са ценови съобразени, печатните ни бази във Варна и Бургас, могат да Ви помогнат да постигнете зашеметяващи резултати. Достатъчно е само да изберете снимка на Вас или близките Ви хора, любим пейзаж или място – върху материалите, с които работим, може да бъде принтирана всяка една фотография, която Ви хареса.

 

ПРЕОБРАЗУВАЙТЕ ПРОСТРАНСТВАТА С ОРИГИНАЛНИ ТАПЕТИ

Тапетите са тази атрактивна интериорна добавка, която дава цвят, текстура и обогатява с мотиви всяко пространство. Със съвременните технологии за печат върху гладки или релефни повърхности, те са разнообразен метод за съставяне на ексклузивни декорации.

В процеса на техния печат се използват латексови мастила, които по състав наподобяват акрилните бои, използвани за боядисване на помещения. Техниката на производство гарантира отпечатването на екологично чист продукт, който е напълно безвреден. Освен в дома, фототапетите намират приложение и във всякакъв друг вид пространства – офисни или търговски.

Напечатаните тапети изглеждат и се поставят като всеки друг тапет. Те са изработени от материали, които не усложняват процеса по окачване на тапета и са устойчиви на влага и слънчева светлина. Неограничените възможности за печат могат да създадат уникална среда по бърз, лесен и достъпен начин.

Научете повече тук. 

 

            ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВСЯКО КЪТЧЕ ОТ ВАШИЯ ДОМ ИЛИ ОФИС

Технологията Arizona за UV печат предлага не само печат с ролна опция на меки и гъвкави материали, но и директен печат на плоски повърхности. Тази функция позволява да персонализирате почти всеки елемент във Вашия интериор. Възможността на технологията – да печата с бяло мастило – я превръща в особено подходяща за принтиране на прозрачни плоскости и материали.

Независимо дали искате да освежите вратичка, шкаф или маса, печатът върху плоскости осигурява тази възможност, при това на минимални разходи.  Широкоформатният печат върху плоски повърхности създава дизайнерски продукти, не само когато се печата върху дърво или PVC, но и върху стъкло.

Предпочитан вариант за интериорните и декоративните индустрии, стъклото е медия, която предава жизнени и наситени цветове. Технологията на печат защитава изображението от задната страна на повърхността и гарантира дълготрайност. Крайният продукт практически не подлежи на увреждане, одраскване или избледняване.

Възможностите за приложение на принт стъклото са многобройни – за гърбове на кухни, за декорации на стени, стъклени панели или паравани. Веднъж напечатано, принт стъклото може да бъде ламинирано със специален вид фолио, което предпазва медията от счупване и наситняване.

Научете повече тук. 

 

             ПРОДУКТИ ОТ ТЕКСТИЛ ЗА ПОВЕЧЕ УЮТ

Независимо дали сте производител, рекламна агенция, дизайнер или просто човек, който държи на добрите декорации, дигиталният печат върху текстил прави възможно създаването на истинско преживяване в интериора. Приложим, както за изработка на текстилни пана, картини, осветени текстилни рамки, така и за възглавници, щори, завеси, покривки – тази нестандартна технология приветства експериментирането и създаването на платове с уникален дизайн.

Предимствата на печата върху текстил в сравнение, с която и да е друга медия за печат, са значителни и не са за пренебрегване. Не се изчерпват само до равномерното разпределение на цветовете, плавното подаване на тъканта и фотореалистичното качество на печата. Напълно безвредния печат, прави крайния продукт подходящ за всяко помещение, като добавя експресивност и уют.

Приложението на дигиталния печат в интериора е иновативно решение, което помага за разрешаването на различни предизвикателства. Съобразени ценово, издръжливи, лесно сменяеми и многообразни, напечатаните продукти са интелигентен, красив и функционален начин да се подобри комуникацията, да се даде обратна връзка и да се създадат нови преживявания.

Научете повече тук. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Attempt to read property "use_trailing_slashes" on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://topprin...') #1 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xFDk\x97\e...') #2 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/topprint/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #5 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/topprint/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #8 /home/topprint/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #9 [internal function]: shutdown_action_hook() #10 {main} thrown in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564