Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

РЕВОЛЮЦИЯ В ПЕЧАТА: НОВИЯТ ПРИНТЕР Е ВЕЧЕ ТУК!

Начало » РЕВОЛЮЦИЯ В ПЕЧАТА: НОВИЯТ ПРИНТЕР Е ВЕЧЕ ТУК!

Начало » РЕВОЛЮЦИЯ В ПЕЧАТА: НОВИЯТ ПРИНТЕР Е ВЕЧЕ ТУК!

РЕВОЛЮЦИЯ В ПЕЧАТА: НОВИЯТ ПРИНТЕР Е ВЕЧЕ ТУК!

Представяме Ви принтер номер десет и единственият с подобна производителност в тази категория.

 

Мастила: CMYK, солвентен печат

Широчина: 3,20 м

Широкоформатният принтер GZH е тук и доказва революционните нови предимства в солвентния печат. С непрекъснатата рециркулация на мастилото, печатащите глави осигуряват несравнимо насищане и гладко разпределение на цветовете. Размерът на капката – 25 пиколитра прави възможно прецизното отпечатване на рекламната визия. Резултатът е качество на изображението, по-добро от стандартно познатото за продуктите във външната реклама.

 

Без да пренебрегва качеството, принтерът има изключителната възможност да печата до скорост, достигаща впечатляващите 380 кв. метра за час. Представено по друг начин – GZH принтерът в рамките на час може да отпечата 30 билборда.

 

Интелигентната IR система за сушене третира и отпечатва медиите равномерно и ефикасно по време на високоскоростното печатане. Отделната система за подаване на медиите помага за сушенето още по време на печат.

 

Принтерът осигурява не само екстремно висока скорост на печат, но и дълготрайност на готовите продукти. Това е така, заради солвентните мастила по CMYK, с които принтерът работи. Те гарантират сериозна издръжливост дори при неблагоприятни климатични условия.

 

Принтерът е особено подходящ за печат на винил за билборди и мегаборди, винилна мрежа, хартия, PVC фолио (мат, гланц, прозрачно) и перфо фолио.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *