Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

УЛАВЯМЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА UV ПЕЧАТ С НОВИЯ ПРИНТЕР!

Начало » УЛАВЯМЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА UV ПЕЧАТ С НОВИЯ ПРИНТЕР!

Начало » УЛАВЯМЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА UV ПЕЧАТ С НОВИЯ ПРИНТЕР!

УЛАВЯМЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА UV ПЕЧАТ С НОВИЯ ПРИНТЕР!

Представяме Ви новия MIMAKI UCJV 300-160:

Многофункционален UV принтер, с комбинирана функция за печатане и рязане.

 

Резолюция: 1200 dpi

Размер на капката: 7 пиколитра

Мастила: UV

Цветност: 7 цвята (CMYKLcLmW)

Широчина на ролката: 1,60 м

 

Защо да изберете този печат?

 

Mimaki е принтер с висока спецификация – не само принтира със 7 цвята, но има и възможност да създаде 4-слоен печат с поразителен ефект.  Единственият по рода си 4-слоен печат, е разработен да трансформира беклит визии, така че един принт да представи две различни ден и нощ изображения. С това се разширяват приложенията на принтера, добавя се стойност и се увеличават креативните възможности.

 

Тази опция позволява най-интересните рекламни дисплеи да бъдат например: Текстилни банери, табели и рамки | Беклит изображения за задно осветяване | Декорация за витрини, прозорци и стъкла | Стикери, етикети и самозалепващи се табла | Установени места за продажби, POS/POP системи.

 

Благодарение на ултравиолетовата LED технология за печат, принтерът Mimaki е подходящ  за печат на разнообразен вид материали: винил, самозалепващо PVC фолио, трансперантно фолио и транслуцент, беклит винил, беклит филм, хартия, тапети, канаваца, текстил и други.

 

Високата устойчивост срещу надраскване на UV мастилата, с които Mimaki работи, позволява печата върху медии, без да се налага нуждата от ламинат. Това намалява разходите и времето за производство. Мастилото остава на повърхността на отпечатаната медия и моментално изсъхва, без да я наранява и уврежда.

 

Това е и първият UV ролен принтер в Top Print, който може да печата с бял цвят. Когато принтерът печата с бял цвят, той осигурява най-непрозиращия и плътен резултат в своя клас. Mimaki подсигурява висока жизненост на цветовете и изразителност на отпечатаната визия.

 

Новата изрязваща функция на Mimaki е създадена, за да дава възможност на операторите да изрязват по контур няколко визии едновременно с минимално усилие. Предлагайки автоматично изрязване, тази функция спестява време и намалява евентуалната загуба на материалите.Така може да се произведат огромен набор от продукти само от една машина.

 

 

Новоразработените мастила на Mimaki са без никел, имат ниско отделяне на летливи органични съединения, висока плътност при цветопредаване, устойчиви са на химикали и одраскване и имат еко-стандарт Greenguard Gold. Продуктите с този сертификат отговарят на строгите стандарти за ниска емисия на химикали, неблагоприятни за здравето.  Така този продукт се превръща в абсолютно безвреден и подходящ за използване в обекти като училищата и здравните заведения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Attempt to read property "use_trailing_slashes" on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/link-template.php on line 49

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://topprin...') #1 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xBD\xE9\x92\e...') #2 /home/topprint/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/topprint/public_html/wp-includes/functions.php(5427): ob_end_flush() #5 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/topprint/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/topprint/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #8 /home/topprint/public_html/wp-includes/load.php(1280): do_action('shutdown') #9 [internal function]: shutdown_action_hook() #10 {main} thrown in /home/topprint/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564