Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

ЗАЩО ТЕКСТИЛНИТЕ РАМКИ СА ПРЕДПОЧИТАН ИЗБОР ЗА ИНТЕРИОРА?

Начало » ЗАЩО ТЕКСТИЛНИТЕ РАМКИ СА ПРЕДПОЧИТАН ИЗБОР ЗА ИНТЕРИОРА?

Начало » ЗАЩО ТЕКСТИЛНИТЕ РАМКИ СА ПРЕДПОЧИТАН ИЗБОР ЗА ИНТЕРИОРА?

ЗАЩО ТЕКСТИЛНИТЕ РАМКИ СА ПРЕДПОЧИТАН ИЗБОР ЗА ИНТЕРИОРА?

Елегантни, иновативни и практични, текстилните рамки за интериора гарантирано грабват вниманието.

 

ВИСОКА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ НА ВАШАТА ТЕКСТИЛНА РАМКА

Алуминиевите рамки с текстил могат да бъдат в разностранни размери и са удачна комбинация между гъвкавост и грация, която може да подобри всяка търговска или офисна среда. Алуминиевите рамки могат да бъдат изработени в размера, който Ви е необходим; да бъдат с добавено осветление или без; с рекламна или индивидуална визия, отпечатана върху текстил, по Ваш дизайн. Така не само се постига висока персонализация на крайния продукт, но и продукт, който спомага за изискания вид на Вашия дисплей или реклама.

             

ОЛЕКОТЕНИ И ЛЕСНИ ЗА МОНТАЖ

За да се улесни инсталирането, отпечатаният текстил се вгражда със силиконова лента в улеите на алуминиевата рамка. Това прави монтажа толкова лесен, че на практика може да бъде извършен от всеки без да са необходими допълнително оборудване или компетенции. Най-голямото предимство на тази конструкция e, че веднъж направена позволява честа и безпроблемна смяна на визиите, така че винаги да сте актуални спрямо тенденциите или промоционалните си активности.

 

СВЕТЕЩИ ИЛИ НЕСВЕТЕЩИ

Предлаганите модули могат да бъдат и с добавено осветление или без. Диодите се разполагат на равно разстояние на гърба на рамката, направен от PVC. Светодиодите постигат допълнителна изразителност на отпечатаната визия.

Въпреки направата от всички конструктивни части: алуминиеви профили, конектори, диоди, PVC гръб и текстил, цялостната рамка е изключително лека. В Top Print предлагаме и различна дебелина на самите профили: тънък несветещ едностранен (1.5 см), едностранни за светещи рамки (3 и 4.5 см), и двустранни (6 см) за светещи или несветещи рамки.

 

ИЗРАЗИТЕЛНОСТ И ДЕТАЙЛНОСТ НА ИЗОБРАЖЕНИЯТА

Висококачествените мастила и принтери с висока резолюция, които използваме, гарантират отпечатан текстил, който не избледнява с времето. Медията е водоустойчива и лесно се изпъва по дължината на рамката – без да образува гънки и без да има неравномерни участъци.

Текстилните рамки са елегантно решение за декорация във всеки дом, търговско или офисно пространство. Фотореалистичният печат обогатява текстилните повърхности с детайлност, дълбочина и достоверни, консистентни цветове. Във вътрешни пространства, текстилните пана могат да запазят изразителността си в продължение на години.

Можете да се свържете с нашите търговски представители на sales@topprint.bg или на телефони 052 300 502 || 056 825 243, за да обсъдим възможностите за създаването на Вашата индивидуална текстилна картина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *