Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Печат на платнени торбички

Начало » Ново » Печат на платнени торбички

Персонализираните платнени торбички или рекламни чанти дават възможност за атрактивно изразяване.

При печат на платнени торбички, направен както за лично използване, така и за бизнес продукт, клиентът смело изразява себе си. Какво искате да изразите вие? Или какво иска да изрази бизнеса Ви? Сега имате свободата да използвате както нашите готови дизайни, така и да ни изпратите Ваш собствен!

Платнените чанти, които Топ Принт изработва, са от еко дисплей. Това е материал на полиестерна основа, който има висока издръжливост на температура, влага и почистващи препарати.

Когато избирате печат на платнени торбички, вие избирате един атрактивен начин да изразите себе си. Ние от Топ Принт предлагаме както няколко модела дизайни, сред които можете да изберете вашата платнена чанта, така и да ни изпратите Ваш собствен дизайн. Дизайните, които са разработени от Топ Принт, са с персонализуеми текстове, лого, цветове. Обикновено платнените торбички се поръчват в стандартен размер 30 х 40 см, 38 х 40 см. Всяка една от отпечатаните платнени торбички се завършва с пришит ширит за дръжки. Дръжките могат да бъдат в различни цветове и няколко различна дебелина, в зависимост от предпочитанията на клиента.

Веднъж отпечатан на принтера, печатът на платнените торбички завинаги се нанася в медията. Така няма шанс торбичките да бъдат изтъркани скоро след поръчването им или печатът да бъде напукан.

Защо да изберете при нас?

  • Персонализиране – Без значение от размера, цвета или формата на чантата, която искате, ние предлагаме персонализирани платнени чанти с точното послание, което да отговаря на вашите специфични нужди.
  • Гъвкавост – Освен подбрани 20 варианта за дизайн, ние от Топ Принт ви предлагаме и пълна възможност за персонализиране. Въз основа на вашите предпочитания можете сами да създадете чантата си или да оставите нашите експерти да направят дизайна вместо вас.
  • Удобство – Няма необходимост от поръчка на минимален брой чанти. Ние можем да направим печат на платнени торбички – както еднократно, така и на периодично. Няма минимален тираж за поръчка.

Стандартният срок за изработка на единична бройка от персонализираните торбички е 10 работни дни.