Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Стикери за коли

Начало » Брандиране на транспортни средства » Стикери за коли

Стикерите за коли за чудесен начин да персонализирате Вашия автомобил.

В по-малки размери, в по-големи размери, кръгли, правоъгълни, квадратни или изрязани по контур – всички стикери за коли, които можем да изработим, са по предпочитанията на клиента. Имате готов дизайн за стикери за коли? Направо ни го изпратете! Ако пък все още се колебаете – можете да разгледате нашата галерия за вдъхновение! На sales@topprint.bg пък ще намерите търговски представител, с когото да обсъдите възможностите за изработката на Вашите конкретни стикери за коли.

Понякога използвани, за да подобрят естетичността на автомобила, а друг път с цел да информират – самозалепващите стикери за коли винаги насочват вниманието. Достатъчно е само едно дребно парче фолио за коли, за да направи една кола от масов продукт в абсолютно индивидуален автомобил. Това фолио за коли ще бъде напечатано с висококачествени мастила и издръжливи материали. Именно това е и най-голямото предимство на стикерите за коли – те диференцират, добавят свежест и разнообразие.

Как изработваме стикери за коли в Топ Принт?

Едно от най-важните предимства при изработването на стикери за автомобили в Топ Принт е липсата на минимален тираж.

При нас – клиентът може да отпечата, както един брой, така и десетки стикери за автомобили, при това за срок от няколко работни дни. Не само че нямаме правила и минимални изисквания за печат, ние от Топ Принт нямаме и конкретно изискване за дизайн на стикерите за коли. Това дава огромна свобода при взимането на решение – от това къде да бъде поставен стикера за кола, колко голям да бъде той и какъв да представлява.

Достатъчно е да ни кажете какъв е дизайнът, който ви допада и нашите професионалисти ще разработят за Вас крайните самозалепващи стикери за коли.

Фолиото за коли, с което работим, е друго важно предимство.

Ние от Топ Принт не използваме обикновени мономерни фолиа, които да предлагаме за стикери за коли. Качеството е особено важно за нас. Никой не иска оригинален стикер за кола, който да се разлепи на втория месец. Затова вярваме, че последствията от дейността ни са важни, дори когато сме свършили задачата по облепяне. Използването на висококачествени материали е основно.

Фолиото за коли, което най-чество използваме, е автомобилно cast фолио, което има своя собствена характеристика. То е по-гъвкаво от обикновеното фолио и на лепилния си слой (гърба на фолиото) има каналчета за по-лесно извеждане на въздуха. Така контактът на крайните стикери за коли с боята на автомобила е съвсем деликатен. Двете основни предимства от това са: повърхността на автомобила не се уврежда и ако стикера за кола се е разместил при първотоначалното поставяне, той може да бъде донаместен или „поправен“.

Самозалепващото каст фолио е специално направено за повърхности със сложни 3D кривини. Освен за стикери за автомобили, то намира приложение и по много други продукти във въшната и вътрешната реклама. Има и гаранции за дългосрочна експлоатация на открито и закрито.

Направени от висококачествено автомобилно фолио, стикерите за коли, които предоставяме, ще са дълготрайна декорация. Независимо къде ще бъде поставен – на стъклото, на капака, или дори на калниците на автомобила, лепилният слой ще пасне на повърхността.

Самозалепващото автомобилно фолио, което използваме се третира без да бъде увредено от поддържащи препарати.

Така Вашите стикери за коли могат да издържат дълго време независимо от автомивките, атмосферните условия и химичните препарати, с които обработвате автомобилите си.

Как сами да залепите Вашите стикери за автомобили?

Топ Принт препоръчва всякакви монтажни и демонтажни дейности на автомобилите да се извършват на измит автомобил. Това е валидно и за поставянето на стикерите за коли. Колкото по-чист е автомобилът и колкото по-кратък е бил контактът с неблагоприятни условия (студ, прах), толкова по-добре ще се активира лепилния слой на фолиото.

Последвайте няколко кратки стъпки:

  1. Нанесете единия край на стикера върху почистената, гладка повърхност на Вашия автомобил.
  2. Плавно изнесете останалата част от стикера по възможност, подпирайки вече залепеното със загладен предмет като шпатула например.
  3. За предпочитане е преди да поставите стикерите за коли на повърхността на автомобила – тя да бъде затоплена или нагрята. Така активирането на лепилния слой е още по-качествено.

Оставят ли остатъци нашите стикери за коли, когато бъдат премахнати?

Въпреки, че трудно стикерите за автомобили, които произвеждаме, могат да бъдат увредени, все пак клиентът може да реши в даден момент, че стикерът му е омръзнал и да го разлепи. Нашите стикери за коли не оставят следи по повърхността на автомобила. Нещо повече – не увреждат боята на автомобила.

Какви видове стикери за коли има?

Стикерите за автомобили могат да се предлагат в различни форми, размери и материали. Ето списък на най-популярните видове стикери за коли и тяхното предназначение:

Магнитни табели за кола: Ако не сте готови да се обвържете с традиционни стикери за коли, магнитните стикери за коли може да бъдат добър вариант за вас. Тази опция е лесна за прилагане и премахване, което е чудесно, ако сменяте превозни средства или използвате колата си за лични и професионални цели.

Непрозрачни стикери за автомобили: Непрозрачните стикери за автомобили са чудесен избор, когато искате съобщението ви да изпъкне. Ако фирмените ви цветове са подобни на боята на колата ви, непрозрачен стикер в рамка с висок контраст ще помогне на вашето послание да изпъкне.

Прозрачни стикери: Прозрачният вариант за печат на стикери за коли е също толкова издръжлив, колкото непрозрачния. Прозрачният стикер ще надживее метеорологичните условия. Прозрачните стикери за кола придават на вашето послание елегантен вид. Те също се предлагат в различни размери и форми, така че можете да намерите идеалното решение за нуждите на вашия автомобил.

Стикери за прозорци за автомобили: Ако търсите по-малък вариант, стикери за прозорци са страхотни. Отново не съществуват ограничения за персонализиран дизайн и размери, от които да избирате.

Стикери за броня: Стикери за броня са друг вид ефектна персонализация. С лекота ще се превърнат също в страхотни подаръци. Независимо дали искате да добавите малко хумор към колата си или да отбележите специално събитие, стикерите за броня, могат да ви помогнат да допринесете към атрактивността на автомобила.

Цени надписи на превозни средства: Изпъкнете по уникален начин с надписи на превозни средства. Тази опция е чудесен избор за подчертаване на името на вашия бизнес или информация за контакт. Уверете се, че сте избрали лесен за четене шрифт, за да прехвърлите посланието си и да оставите трайно впечатление.

Как изработваме стикери за коли в Топ Принт?
Как сами да залепите Вашите стикери за автомобили?
Какви видове стикери за коли има?

Въпроси и Отговори:

Какви стикери за кола има?

Ако искате да персонализирате Вашия автомобил, но не искате да го преобразявате изцяло с брандиране, можете да поставите своя персонализиран стикер за кола. Стикерите за кола, които в Топ Принт можем да ви направим за изцяло персонализирани - могат да бъдат с дизайн, размери, форми по избор на клиента.