Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Предимствата на светещите текстилни картини

Начало » Предимствата на светещите текстилни картини

Начало » Предимствата на светещите текстилни картини

Предимствата на светещите текстилни картини

Светещи текстилни картини, два брой, витрина с текстил

 

 

С напредването на технологиите светещите текстилните картини стават все по-популярни. Ако можем най-накратко да ги представим – това са кутии, направени от алуминиеви рамки, с гръб, върху който се слагат светещи диоди, а отпред е окачен отпечатан текстил, който пропуска светлината. Те не само предават по детайлен начин посланието, което искате да отправите, но и създават визуално динамичен ефект, с който го правят ярък и лесно откроим.

Със светещите текстилни картини можете да покажете всяко изображение (рекламна снимка, интериорна картина, съобщение за най-новия ви продукт или услуга). Това е една малка част от предимствата им, които ще систематизираме в списъка по-долу.

ПРЕДИМСТВАТА НА СВЕТЕЩИТЕ ТЕКСТИЛНИ КАРТИНИ

 1. Светещите текстилни картини увеличават познаваемостта на марката

Очите са привлечени от ярка светлина и живи цветове. В резултат на това всяко изображение обвързано със светлина е по-вероятно да бъде запомнено. Пазарът днес е изключително наситен с реклами и динамичната среда затруднява открояването на много бизнеси. Светещите текстилни картини осигуряват максимално визуално въздействие и по този начин повишават цялостната познаваемост на бранда.

 1. Светещите текстилни картини са рентабилни

Да приемем, че имате конкретна промоция или сезонът е към края си и е дошло време да промените декора си. Обикновено ще ви е необходим екип за визуален мърчандайзинг, за да промените традиционните знаци, плакати и дисплеи, за да сте сигурни, че отговарят на имиджа на вашата марка и са актуални спрямо нуждите ви – това отнема време и струва пари.

При светещите текстилни картини единственото, което е нужно е просто да смените текстилното изображение. Няма да има необходимост от допълнителни инсталации, а монтажът на новото изображение е толкова лесен, че може да се извърши от всеки.

Казано по друг начин, няма да е необходимо да инвестирате в нови рекламни кампании или да търсите монтажници, за да смените визиите си, което задължително спестява разходи в дългосрочен план.

 1. Светещите текстилни картини са гъвкава инвестиция

LED светлините, които използваме, са по-малки в сравнение с останалите методи за осветление. Това ги прави пригодими към текстилни картини с тънки и елегантни дизайни. Те заемат много малко място в търговското ви пространство, но максимално ще го оптимизират.

Вече споменахме за подменяемостта на текстила, но и адаптивността на самите рамки също е важен фактор. Могат да бъдат поставяни на стена, могат да бъдат и самостоящи, и окачени. В зависимост от нуждите и пространството, с което разполагате, текстилните картини ще бъдат направени в най-подходящ размер. Това да избирате между рамка, дизайн, цвят, дори форма, увеличава възможностите и креативните начини, по които да разкажете историята на бранда си.

 1. По-икономични разходи и по-голяма продължителност на живота

Диодите, които използваме, консумират много по-малко енергия от останалите си аналози и въпреки, че използват малка част електричество, излъчват по-силен светлинен ефект. По-малкото потребление на енергия води до по-нисък въглероден отпечатък. Така бизнесът не само става по-устойчив на практическо ниво, но и изпълнява социална отговорност.

LED светлините не само имат средна продължителност на живота от около 35 000 до 50 000 часа, но и ще се амортизират с много малко необходима поддръжка.

Тук също си струва да се отбележи, че светещите текстилни картини са много по-издръжливи благодарение на тяхната устойчивост на удар.

Светещите текстилни кутии са многофункционални и могат да се използват в  разнообразни пространства. Ето част от местата, на които са особено приложими:

 • Търговски центрове
 • Интериор на магазини
 • Транспортни центрове като летища и автобусни гари
 • Киносалони
 • Концертни зали, спортни зали и арени
 • Интериор на барове, клубове, ресторанти
 • Общи помещения на хотели
 • Рекламни, сватбени и туристически агенции
 • Художествени галерии и музеи
 • Търговски изложби

Списъкът би станал безграничен, ако към него включим и местата, на които можем да разположим и свободностоящите текстилни картини, които не изискват почти никаква предварителна подготовка, освен минимално пространство и достъп до електрически контакт.

Ако искате да проверите ефекта от светещите текстилни картини, обмисляте да освежите интериора или да оптимизирате разходите за различните си рекламни кампании през годините, свържете се с нашите търговски представители на sales@topprint.bg Нашият екип никога не отказва консултация, те са винаги напълно безплатни и можете да си вземете мостра преди да вземете крайно решение за брандинга ви.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *