Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

Светеща реклама

Начало » Вътрешна реклама » Светеща реклама

Светещите реклами като кутии и табели са приложими за вътрешна и за външна употреба. Независимо дали се използват за интериорни или екстериорни решения, светещите кутии и табели могат да придадат индивидуалност на всеки бизнес.

Съществува широк спектър от медии, върху които могат да се напечатат изображенията и да се съставят светещи рекламни конструкции. По задание на клиента, Top Print може да изработи индивидуални проекти, съобразени с желанията на клиента по: наситеност на изображенията, степен и ефект на осветяване, характерни контури на табелите, буквите или кутиите.

Светещите реклами като светещите кутии и табели се изработват от PVC фолио, транслуцентно фолио, винил, беклит медии за задно осветяване. Ефектна светеща реклама се получава и при директен огледален печат върху плексиглас. Независимо от предпочитания материал, тази 24-часово светеща реклама е убедителен инструмент, който лесно грабва вниманието и създава трайни впечатления у наблюдателите.

Светещите надписи са екстериорно и интериорно приложими.

За изработката на светещи надписи се използват медии, които пропускат светлина като опал и транслуцентно фолио. Атрактивни по всяко време на денонощието, но особено през вечерта, светещите реклами са ефектно средство за разграничаване и отличаване на всеки бизнес.