Запитване

Намерете ни

Чат с нас

Inquiry

Find us

Chat with us

Продължете към съдържанието

За една лична и цветна Коледа

Начало » За една лична и цветна Коледа

Начало » За една лична и цветна Коледа

За една лична и цветна Коледа

Какво истински искаме от Коледа? Да създаде домашен уют, да е шарена и да излъчва топлина, да ни събира с любимите хора, които да накараме да се чувстват специални. Ние все искаме да запомняме хубавото и сякаш по-устремено го търсим в декемврийския месец на годината. И вероятно затова ни е нужно да откроим Коледа от другите преди нея.  От Top Print се погрижихме да подберем някои от най-предпочитаните ни продукти като им добавихме щипка коледно настроение. Така съвсем се протягаме към идеята за уютна, шарена, светеща, очарователна Коледа, която е невъзможно да не остави мил спомен у някого.

Ето нашите предложения за по-добри, по-лични и персонализирани подаръци тази Коледа:

1. Коледни фигури

– Фигурите в човешки размери могат да бъдат направени в размер до 2 м височина и от всяко едно висококачествено изображение, което ви допада. Те са направени за вътрешна употреба, но ако са уплътнени с метални рамки, могат да бъдат използвани и във външни условия. 

Две коледни фигури от балета "Лешникотрошачката"

2. Светещи текстилни картини

– Светещите текстилни картини са изработени от алуминиеви профили и текстил, който пропуска светлината. Нямат минимален размер, който е необходим, за да бъдат произведени. Те са ефективна инвестиция, защото позволяват честа и безпроблемна смяна на визията, с което са идеалният инструмент за атрактивни временни рекламни или бранд кампании.

3. Коледни декорации от фурнирован МДФ

– Фурнированият МДФ търпи обработка – рязане или гравиране – чрез лазерна струйка. Изображението се нанася практически завинаги върху материала. (Бонус: действително ухае на дърва в камина) 

4. Коледни елхи от велпапе

– Нашето предложение за алтернативна коледна елха са тези стелажи, изработени от велпапе или картон. Те са подходящи не само за рекламни пространства, но и за по-широки домашни места, на които могат да бъдат „окачени“ с коледни украшения, сувенири, гирлянди. 

5. Коледни картини от златиста канава

– Картините от канава са идеалното решение за сантиментален подарък. Напечатани върху златиста основа, те разчупват познатото и създават още по-въздействащо впечатление. Нямаме минимален тираж или размер за поръчка. 

6. Коледна фотостена за събития

– Коледното фирмено парти несъмнено е едно от събитията на годината. Фотостените за снимки са чудесно негово допълнение. В размер 300 х 225 см, те са подходящи за снимане на големи групи пред атрактивни послания. 

7. Барбарони като коледен подарък

– Ако още не сте избрали какъв да е тазгодишният коледен подарък на някой от любимите ви хора, приготвили сме ви цели четири варианта. Това са барбароните ни в размери – табуретка, детски, среден или голям. Отпечатани тематично – с изображение или мотиви по избор – барбароните ще се превърнат бързо в най-предпочитаната мебел за дома или офиса.

8. Коледни картички от PVC

– Коледните картички с персонализирано послание за празниците са мил жест, който бързо топи бариерите. Картичките могат да бъдат в стандартни или нестандартни размери, едностранни или двустранни, напечатани върху PVC 1 mm и чудесен подарък за отдалечените приятели или лоялните клиенти.

9. Коледни декорации от пластимо

Фигурките, направени от най-лекия ни PVC материал, са очарователно допълнение към коледните декорации във вашия дом или офис! Подходящи са за провисване от тавани, за окачване или украшения за елхата.

10. Коледни възглавнички

– Текстилът, който печатаме, създава най-уютните продукти, познати на интериорната реклама. Поглезете се със специално изработени възглавнички по ваш вкус, с добавен цип за лесна подмяна и поддръжка.

11. Коледни плакети

– Когато имате важно коледно събитие, трябва да отбележим важните моменти от годината. Коледните плакети са най-добрият вариант това да го направим!

12. Коледни стикери & коледни витрини

– А на вас какво ви се иска да виждате, когато през декември погледнете през прозореца? Избирайте сред множество от изображения, идеи и графики, за да декорирате стъклата във вашия дом или офис!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *